Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Dogodilo nam se najgore. Ma težak je ovo udarac za nas...'

'Dogodilo nam se najgore. Ma težak je ovo udarac za nas...'

Nakon dobro odigranog turnira, u ovom susretu nismo bili uspješni u napadu. Zabijenih svega 67 koševa dovoljno govori. Uputili smo puno isforsiranih i prebrzih šuteva...

VIDEO

Kapetan košarkaša Barcelone, hrvatski centar Ante Tomić nakon dramatičnog 67-69 poraza od Baskonije u finalu španjolskog prvenstva igranom u utorak u Valenciji izjavio je kako su on i momčad teško primili taj neuspjeh u razočaravajućoj sezoni.

- Znali smo da se u ovakvom formatu, s jednom utakmicom u finalu, može bilo što dogoditi. A dogodilo nam se upravo ono najgore. Izgubili smo finale u posljednjim sekundama. Bio je to težak udarac - izjavio je 33-godišnji Tomić.

Porazom od Baskonije nastavio je Barcelonin "post" u španjolskom prvenstvu u kojemu je posljednji put slavila 2014. godine.

- Nakon dobro odigranog turnira, u ovom susretu nismo bili uspješni u napadu. Zabijenih svega 67 koševa dovoljno govori. Uputili smo puno isforsiranih i prebrzih šuteva. Baskoniji čestitam na pobjedi i naslovu. Nama ostaje samo to drugo mjesto - dodao je Tomić koji je u finalu postigao tek dva poena uz šest skokova za 17 minuta provedenih na terenu, a trener Svetislav Pešić ga je u završnici susreta ostavio na klupi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Očekivanja u klubu uoči sezone bila su velika posebno nakon dovođenja Nikole Mirotića iz NBA lige, no Katalonci su ostali bez ijednog trofeja. U španjolskom superkupu ih je pobijedio Real Madrid, a u kupu ih je u četvrtfinalu izbacila Valencia. Euroliga je, pak, otkazana zbog pandemije koronavirusa.

Real Madrid Vs FC Barcelona Lassa.

Osvajanje prvenstva bio je imperativ posebno jer je na turniru za prvaka još u skupini ispao najveći rival Real Madrid.

Tomić je tijekom sezone govorio kako po imenima Barcelona ima najjaču momčad od kada je on došao u klub 2012. godine. Nakon velike investicije u momčad ove sezone, te nakon pada prihoda uzrokovanog krizom s koronavirusom, klub će u nadolazećim danima krenuti u slaganje momčadi za iduću sezonu.

- Razočarani smo i jako tužni -  rekao je Barcelonin trener Pešić.

- Znamo da možemo igrati bolje te sam siguran da ćemo iduće sezone napraviti iskorak i osvajati titule - dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu