Sport

Komentari 23

Dogovara se velika razmjena! Nejašmić ka Gorici, u suprotnom smjeru ide Kristijan Kahlina

Dogovara se velika razmjena! Nejašmić ka Gorici, u suprotnom smjeru ide Kristijan Kahlina

Po goričkim klupskim hodnicima sve se ozbiljnije priča o dovođenju Hajdukova veznjaka Darka Nejašmića, a u suprotnom bi smjeru, u razmjeni, trebao golman Kristijan Kahlina. Nešto se šuška...

Prijelazni rok polako se zahuktava, a djelatnici naših nogometnih prvoligaša ovih dana rade punom parom.

Ante Erceg (30) sve je, doznajemo, dogovorio s Osijekom. Doći će iz danskog Brondbyja na posudbu s pravom prvokupa i pokrpati rupu u napadu bijelo-plavih. Osijek je odlascima Antonija Mancea (Puškaš) i Mirka Marića (Monza), ostao na mladim igračima poput Špoljarića i Belje.

Ipak, pravu bombu spremaju iz Hajduka i Gorice. Po goričkim klupskim hodnicima sve se ozbiljnije priča o dovođenju Hajdukova veznjaka Darka Nejašmića (21), a u suprotnom bi smjeru, u razmjeni, trebao golman Kristijan Kahlina (28). Priča još nije blizu realizacije, ali nešto se šuška.

Nejašmić je prošle sezone odigrao samo 1675 minuta u HNL-u i još 90 u Europi te je kod Igora Tudora u potpunosti pao u drugi plan. Velika je to šteta za 'bile' jer, bio je Nejašmić prvi projekt kluba, spominjala se odšteta od nekoliko milijuna eura... Sad je Nejašmićev status takav, da ga čelnici Hajduka žele posuditi, navodno je zainteresirana Olimpija...

Ipak, dišpet radi i Nejašmić bi se sigurno volio dokazati u Hajduku, pokazati Tudoru da je pogriješio što ga nije stavljao u igru. Štoviše, Tudor bi uskoro mogao put Juventusa pa bi se Nejašmiću ponovno mogla otvoriti vrata prvih 11. Nejašmićevu karijeru vodi otac i sigurno će sinu savjetovati da pričeka nekoliko dana i vidi što će biti s Tudorom. 

Ima ima još jedna začkoljica u cijeloj priči oko spomenute razmjene dva hrvatska prvoligaša. Istina je da Hajduk traži novog golmana, ali isključivo kao "backup" varijantu Josipu Posavcu, kojem struka ipak vjeruje, unatoč lošijoj prošloj sezoni. Kahlina bi sigurno bio prvi izbor, ali doći će samo ako Hajduk proda Posavca, a to u ovom trenutku, s obzirom kako je branio, baš i nije toliko vjerojatno.

Ponavljamo, nešto se kuha na relaciji Velika Gorica - Split, ali posao je još daleko od realizacije. Treba pričekati rasplete nekih drugih potencijalnih transfera.

Najčitaniji članci