Obavijesti

Sport

Komentari 90

Dojmljiv kraj sjajne polusezone, Petko briljirao protiv Varaždina!

Dojmljiv kraj sjajne polusezone, Petko briljirao protiv Varaždina!

Za Dinamo su danas debitirala dva nova lica, 19-godišnji veznjak Niko Janković i Josip Mišić koji se nogometu vratio poslije više od šest mjeseci. I požutio poslije samo dvije minute...

VIDEO

Dinamo je uspješno priveo kraju prvi dio sezone. Zagrepčani su u 16. kolu svladali bez problema (4-0) Varaždin, tako ostali bodovno izjednačeni s Osijekom koji ima i dvije utakmice više. Hrvatski prvak tako je na dojmljiv način završio kalendarsku godinu, pa sada "modri" idu na zasluženi odmor.

Pokretanje videa...

Dinamo zaključio sjajnu europsku jesen 03:48

Junak utakmice bio je Bruno Petković koji je, barem u prvom dijelu, odigrao klasičnu "simultanku" s Varaždinom. Hrvatski reprezentativac prvo je izašao sam pred Horkaša, tu se malo zaigrao lažnjacima, pa propustio veliku prigodu. I u situaciji kada je bio sam pred vratima, tražio je asistenciju, umjesto pogotka. 

Bruno Petković onda je pogodio gredu, pa asistirao za lijep gol Oršića, pa poentirao (poslije akcije Gvardiola i Majera) za 2-0, a vrhunsku izvedbu onda okončao pogotkom s bijele točke (prekršaj na Gvardiolu) za 3-0.

Dinamo je ozbiljno shvatio Varaždince, očito su "modri" željeli što prije na "godišnji", pa su stisnuli gas i odigrali doista dojmljivu utakmicu. Dominik Livaković ostao je neocijenjen, a uz Petkovića su se svidjeli Majer, Oršić, Gvardiol, Stojanović, Jakić, Ivanušec..., teško je nekoga i ne pohvaliti.

Zagreb: U 16. kolu 1. HNL susreli se  Dinamo i Varaždin

Za seniorsku momčad Dinama u nastavku je debitirao 19-godišnji Niko Janković koji je dirigentsku palicu vezne linije preuzeo od najboljeg igrača "modrih" (prema odabiru više od 7000 navijača putem društvenih mreža) u prvom dijelu sezone - Lovra Majera. O Jankoviću se već ozbiljno razmišlja u Maksimiru, a i sam je u nekoliko navrata pokazao veliki talent.

Također, za Dinamo je u završnici debitirao i Josip Mišić koji je posljednju službenu utakmicu odigrao 7. lipnja 2020. godine, tada je na rasporedu bio derbi grčke lige između PAOK-a i Olympiacosa. 

Nogometaši Dinama dobili su "slobodno" odmah poslije utakmice, svaki će sada blagdane provesti uz najbliže, a onda će se "modri" ponovo okupiti 4. siječnja 2021. godine, pa dan kasnije zaputiti na zimske pripreme u Rovinj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom