Obavijesti

Sport

Komentari 1

Đoković i Berettini slavili na Laver Cupu: Europa u prednosti

Đoković i Berettini slavili na Laver Cupu: Europa u prednosti
4

Jedina dva boda za Svijet u subotu osvojio je Amerikanac Taylor Fritz koji je svladao Britanca Camerona Norrieja sa 6-1, 4-6, 10-8. Laver Cup završit će u nedjelju s još tri pojedinačna i jednim susretom parova

Teniska reprezentacija Europe vodi sa 8-4 protiv Svijeta nakon subotnjih mečeva na Laver Cupu u Londonu.

Pokretanje videa ...

Novak Đoković VIDEO

Ključni za europsku prednost bili su Talijan Matteo Berrettini i Srbin Novak Đoković koji su dobili svoje pojedinačne mečeve u subotu, a zatim i dvoboj parova.

Berrettini je svladao Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea sa 7-6 (11), 4-6, 10-7, dok je Đoković sa 6-1, 6-3 nadigrao Amerikanca Francesa Tiafoea u pojedinačnim dvobojima, da bi u parovima Berrettini i Đoković svladali Australca Alexa De Minaura i Amerikanca Jacka Socka sa 7-5, 6-2.

Laver Cup

Legendarni švicarski tenisač Roger Federer, koji se jučer oprostio od tenisa odigravši posljednji meč zajedno s Rafael Nadalom, na društvenim je mrežama pohvalio suigrače, posebice Novaka i Mattea. Podsjetimo, Veliki Švicarac je u paru s Rafaelom Nadalom izgubio od Jacka Socka i Francisa Tiafoea (6-4, 6-7, 9-11) na Laver Cupu i nažalost, porazom završio karijeru. 

Jedina dva boda za Svijet u subotu osvojio je Amerikanac Taylor Fritz koji je svladao Britanca Camerona Norriea sa 6-1, 4-6, 10-8.

Laver Cup završit će u nedjelju s još tri pojedinačna i jednim susretom parova, a svaka nedjeljna pobjeda vrijedit će tri boda.

Pobjednik će biti ona reprezentacija koja prva stigne do 13 bodova, što znači da su Europi potrebne dvije, a Svijetu tri pobjede iz preostala četiri susreta.

Laver Cup

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU