Obavijesti

Sport

Komentari 3

Đoković je kao dijete koje je našlo tatin pištolj. Nije on kriv

Đoković je kao dijete koje je našlo tatin pištolj. Nije on kriv

Lijepo je osjećati se kao da smo Goran ili Janica, lijepo je biti bijesan na nogometaša jer je fulao zicer ili na Đokovića jer je doveo virus u Hrvatsku, a ne biti bijesan na sebe jer dahćeš susjedu za vrat gurajući se u samoposluzi, rugaš mu se jer se ne želi rukovati

VIDEO

U 99 posto slučajeva sindrom šampiona je neizlječiv. Prvaci u loptanju pomisle da su jednako dobri u ekonomiji, politici, umjetnosti, a kuže se i u viruse i svjetske zavjere. Ali, iako su odrasli, smiju na izbore, za Zadar su odgovorni otprilike koliko je odgovorno šestogodišnje dijete koje nađe tatin pištolj i nekoga rani ili samo dobro isprepada.

Pokretanje videa...

Grigor Dimitrov 01:39

Ne vjeruje li tko u Đokovićevu najbolju namjeru, valjda nikoga u Hrvatskoj ne treba uvjeravati da je Ivanišević htio samo najbolje. Ali, kao što nije na djetetu da pištolj zaključava u sef, tako nije bilo na njima da turizam i zdravlje i mir nacije štite i od sebe samih, od najboljih namjera. Zna se čiji je to posao.

'Ne napadajte Đokovića, Bornu i Gorana, imali su dobre namjere'
'Ne napadajte Đokovića, Bornu i Gorana, imali su dobre namjere'

Treba reći i da se i na ovom primjeru vidi koliko je ugodno biti navijač ili, s manje adrenalina, puki gledatelj. Lijepo je identificirati se, pa tuđe pobjede slaviti kao da su naše.

Svi smo mi Ivanišević, Janica, nogometna reprezentacija. Nismo, ali je lijepo osjećati se kao da jesmo, kao da smo mi htjeli pomoći vlasnicima apartmana i tenisačima koji ne zarađuju kao deset najboljih na svijetu. I lijepo je biti bijesan na nogometaša jer je fulao zicer ili na Đokovića jer je doveo virus u Hrvatsku i sad se cijeli svijet bavi nama i ruši nam ekonomiju, a ne biti bijesan na sebe jer dahćeš susjedu za vrat gurajući se u samoposluzi, rugaš mu se jer se ne želi rukovati...

Što se korone tiče, ja sam u ekipi koja smatra da je trebalo zaštititi starce, a mladi su trebali raditi. Sto i šest milijuna Amerikanaca prošli mjesec nije platilo ratu kredita za stan, auto, školarinu ili dug po kreditnoj kartici. Bojim se da ćemo uskoro i mi imati problema.

No, planinarim. Nisam planinario uskim stazama, nego doslovce četiri metra širokim putevima. Da se možemo mimoići na distanci. Što god ja mislio o koroni, u ime slobode drugih hodao sam tako da se ne boje. A nailazio sam na grupe koje namjerno hodaju cijelom širinom ceste i odbijaju držati distancu. Zamoliš ih, a oni bi se svađali.

Mama Đoković u šoku: Jedva su dočekali! Očito im Novak smeta

Baš me zanima koliko takvih sad bjesni na Đokovića, ali ne na sebe, ili na sve čiji je zadatak bio pomoći Đokoviću da reklamira Hrvatsku kao zemlju bez korone, a spriječiti ga da u najboljoj namjeri napravi štetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu