Obavijesti

Sport

Komentari 45

Đokovića prati bivši FBI agent!

Đokovića prati bivši FBI agent!

Kako piše New York Post, Moderna je angažirala bivšeg FBI agenta da sastavi izvještaje o poznatim osobama koje su bile protiv cijepljenja protiv korona virusa, a među njima je i Đoković

VIDEO

Novak Đoković je prošle godine propustio Australian Open i US Open jer se nije htio cijepiti protiv korona virusa, ali posebno je puno bure u javnosti podignula saga koja se krajem siječnja tada odigravala u Australiji. 

Kako nije imao potvrdu o cijepljenju, danima je bio zatvoren u imigracijskom hotelu u Melbourneu, vodio pravnu bitku s vlastima pa je u konačnici deportiran iz Australije zbog čega je propustio Australian Open. 

Davis Cup - Finals - Serbia v Britain

Ipak, Australija je još krajem prošle godine ukinula sve korona mjere, kao i SAD u svibnju ove godine, pa je srpski tenisač ove godine nastupio na oba Grand Slama i osvojio ih te tako došao do povijesne 24. GS titule u karijeri.

Đokovića prati bivši FBI agent 

Đoković je, kao globalna zvijezda, bio trn u oku farmaceutskim tvrtkama koje su proizvodile cjepiva protiv korona virusa. Odbijao se cijepiti, a farmaceutska tvrtka Moderna otišla je toliko daleko da nadzire slavne osobe koje su bile protiv cijepljenja pa tako i Đokovića!

Kako piše New York Post, Moderna je angažirala bivšeg FBI agenta da sastavi izvještaje o poznatim osobama koje su bile protiv cijepljenja protiv korona virusa. Osim Đokovića, na listi su i Elon Musk te britanski glumac Russell Brand. Pratili su svaki njihov korak u javnosti, izjave i postupke koji su imali veze s temom korona virusa.

Tennis: US Open

Moderna je jedan od sponzora US Opena, a posebno ih je zaboljelo što je Đoković osvojio ovogodišnje izdanje. Mnogi 'antivakseri' su se zbog toga sprdali s farmaceutskom tvrtkom i slavili Novakovu titulu. Upravo zato su naručili izvještaj pod nazivom 'Đoković, okrunjeni antiheroj poslije osvajanja US Opena'.

Podsjetimo, srpski tenisač dvije godine nije smio kročiti na američko tlo jer se nije htio cijepiti. Propustio je US Open i dvije godine u nizu Indian Wells i Miami. No, kako su 11. svibnja u SAD-u ukinule sve mjere pa tako i obavezno cijepljenje, Novak se vratio u SAD pa pokorio konkurenciju na Mastersu u Cincinnatiju i na US Openu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili
Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao
KAKVA KLASA

Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao

Joško Gvardiol mogao je postati prvi branič u povijesti Premiershipa s hat-trickom da je izveo i zabio penal u nadoknadi kod Fulhama, ali je to prepustio Julianu Alvarezu