Obavijesti

Sport

Komentari 51

Đokovićeva majka: Moj sin nije ubojica! Otišao je u izolaciju čim je doznao za pozitivan test...

Đokovićeva majka: Moj sin nije ubojica! Otišao je u izolaciju čim je doznao za pozitivan test...

Čitajući novine saznala sam da postoji šansa da ga deportiraju. Nemojte ga izbaciti, on je tenisač, nije političar, nije kriminalac. On je samo tenisač, najbolji na svijetu, pustite ga da igra i da pokaže što zna, zavapila je Diana Đoković

VIDEO

Nakon što je pet dana proveo u imigracijskom pritvoru, Novak Đoković je od ponedjeljka slobodan čovjek. Sudac Anthony Kelly presudio je kako tamošnje vlasti moraju pustiti Đokovića iz imigracijskog pritvora, omogućiti mu vizu te vratiti putovnicu, što su u konačnici napravili.

Pokretanje videa...

Đokoviću ministar može ukinuti vizu: 'Ako je sud donio odluku, onda to svi moraju poštivati' VIDEO

Srpski tenisač je dobio prvi set, ali meč loptu u svojim rukama ima ministar za imigraciju Alex Hawke. On je iznad suda po pitanju odluke o deportaciji. Na svoju ruku može potpisati ukidanje vize te mu zabraniti ulazak u zemlju na tri godine. Srpski tenisač odradio je dva treninga, priprema se za Australian Open iako još nije sigurno hoće li nastupiti, no čitava ova priča pretvorila se u sapunicu i iz dana u dan pojavljuju se nove nelogičnosti.

Novak Djokovic practices on court ahead of 2022 Australian Open

Podsjećamo, Novak je australskim vlastima dostavio test koji pokazuje da je 16. prosinca imao koronu. Za pozitivan test, koji mu je poslužio kao dokaz za medicinsko izuzeće od cijepljenja i ulazak u Australiju, saznao je toga dana u 20.19 sati. Sljedeća dva dana se kretao zaražen, snimili su ga i među djecom, bez maske i distance. Čak je i L'equipe objavio fotografiju Novaka u njihovoj redakciji 18. prosinca. Nikome nije rekao da je zaražen. Kad su to pitali Đokovićevu obitelj, oni su naprasno prekinuli presicu.

Ipak, njegova majka Diana je za australske medije odlučila odgovoriti na to škakljivo pitanje. Tvrdi da njezin sin vjerojatno nije znao da ima koronu. 

- Vjerojatno nije znao da ima korona virus, kad je shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju. Zaista ne mogu reći ništa o tome, možda je najbolje da za to pitate njega - ispričala je Diana Đoković za australske medije.

Sud mu je vratio vizu, ali još ništa nije gotovo. I dalje postoji mogućnost da ga Australija deportira. O tome odlučuje ministar za imigraciju.

Novak Djokovic practices on court ahead of 2022 Australian Open

- Čitajući novine saznala sam da postoji šansa da ga deportiraju. Veoma sam zabrinuta. Shvaćamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da će ostati i da će igrati. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Nemojte ga izbaciti, on je tenisač, nije političar, nije kriminalac, nije ubojica, on je samo tenisač, najbolji na svijetu, pustite ga da igra i da pokaže što zna - zavapila je Novakova majka. 

Kako kaže, nepravedno je da jedan čovjek odlučuje o sudbini njezinog sina. 

- To nije u redu. Sudac Kelly ga je oslobodio, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovjek može da donijeti drugu odluku. Ali ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvaćam - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja