Obavijesti

Sport

Komentari 42

'Domagoj je od malih nogu bio pravi harambaša, baš nestašan'

'Domagoj je od malih nogu bio pravi harambaša, baš nestašan'
1

Reporterka 24sata bila je u domu Domagoja Vide gdje je njegov otac, legendarni golgeter HNL-a, pričao o Vidinim prvim nogometni koracima, njegovom odnosu s obitelji, ostatku SP-a...

VIDEO

Domagoj Vida jedan je od ključnih kotača hrvatske nogometne reprezentacije posljednjih par godina. Slavonac je poznat po svojoj srčanosti i velikoj borbenosti. 

Debi za hrvatsku reprezentaciju je imao 23. svibnja 2010. godine na Gradskom vrtu u prijateljskoj utakmici kada su Vatreni svladali Wales s 2-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

24sata u domu tate Domagoja Vide, legendarnog golgetera HNL-a Rudike Reporter: Danijela Mikola

Objavljuje 24sata u Srijeda, 4. srpnja 2018.

Od tada je sjajni Vida za reprezentaciju odigrao 62 utakmice u kojima je zabio i dva gola, a sada je reporterka 24sata bila u Vidinom domu, gdje je njegov otac Rudika, koji je legendarni golgeter HNL-a pričao o brojnim stvarima vezanim uz Domagoja i njegovog brata Hrvoja. On je ponosan na igre svoga sina, ali navodi kako uvijek može bolje.

- U globalu sam zadovoljan s igrom Domagoja, ali uvijek može bolje - započeo je Rudika te nastavio:

- Domagoj je svoje nogometne korake započeo sa sedam - osam godina u NK Jedinstvu, ali za razliku od sada, tada je bio napadač. Ja sam ga redovno upućivao, dijelio mu savjete, a koliko je on upio to sam zna. Domagoj je bio uporniji i imao je više sreće nego brat Hrvoje - objasnio je Rudika Domagojeve prve nogometne korake. 

Svima je poznato kako je Vida uvijek u centru pažnje kada se slave pobijede Vatrenih, a njegov otac navodi kako je on od djetinjstva bio nemiran.

- Domagoj i Hrvoje su dva potpuno različita karaktera. Hrvoje je puno mirniji dok je Domagoj pravi 'harambaša'. On je od malih nogu bio nestašan i nisi ga nikako mogao promijeniti. Takav je i ostao i neka je. Kada je igrao u Osijeku u jednom trenutku je dobio vlastitu sobu, ali nije bio zadovoljan kontrolom te je izbušio rupicu na vratima kako bi mogao gledati tko dolazi i kada zbog čega je bio izbačen.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske