Obavijesti

Sport

Komentari 53

Vida nije mogao sam na Lyon: Uništio ih je Bafetimbi Gomis

Vida nije mogao sam na Lyon: Uništio ih je Bafetimbi Gomis
1

Treću europsku utakmicu zaredom Dinamo nije zabio gol...Pognutih glava napuštali su svlačionicu. Rijetko kad bili su tako deprimirani. Luis Ibanez je bio na rubu plača

VIDEO

Dinamo je Gerland napustio s dva komada u mreži i može biti presretan. Puna šaka brade kad već Pokrivač asistira Gomisu, Bećiraj promašuje s dva metra...

- Boli me što smo primili jeftine golove. Poraz je plod impresioniranosti mojih igrača. Ovo im je veliko iskustvo i to je jedino vrijedno iz ovog susreta - rekao je Jurčić.

Lyon je puno bolja momčad, u njegovo društvo ne ulazi se preko noći. Razliku između ta dva kluba najbolje je opisao Michel Bastos:

- U prvom poluvremenu mogli smo zabiti najmanje tri gola i onda u drugom promijeniti cijelu momčad. Kao u hokeju.

Djeluje grubo, no to je realnost. Treću europsku utakmicu zaredom Dinamo nije zabio gol...Pognutih glava napuštali su “modri” svlačionicu. Rijetko kad bili su tako deprimirani. Ibanez je bio na rubu plača, Kelavi nije bilo ni do čega. Nije ga razveselio ni Llorisov dres, koji je dobio na poklon. Nije to bila Dinamova večer, nisu pomogle čak ni Mamićeve cjelodnevne molitve u hotelskoj sobi. No, za razliku od ostalih, on je bio zadovoljan!

- Da, jesam. Oduševljen sam kako je Jurčić postavio utakmicu. Nije on kriv što smo primili takve golove. Pa Pokrivač je Gomisu dao loptu kakvu si on sam nikada ne ne bi dao. Sammir je pokazao da je igrač za najveći svjetski klub, Badelj i Vida bili su na svjetskoj razini. Eto, zato sam radostan - rekao je Mamić, koji je, kao rijetko kad, na utakmicu stigao neobrijan.

Doista su naivne golove primili “dinamovci” u Lyonu...

- Užasno naivne. Ma nije nama Lyon zabio dva gola, mi smo si ih zabili sami - rekao je Sammir.

Nakon utakmice u Dinamovu svlačionicu ušao je Dejan Lovren. Čestitao je “modrima” i donio dres Vidi i Badelju.

- Na početku mi je bilo jako teško. Ipak je Dinamo moj bivši klub. No čim je sudac označio početak, sve sam zaboravio - rekao je Dejan Lovren.

Osim tuge, Dinamovci su sa Gerlanda ponijeli i modrice.

- Ne sjećam se kad sam dobio ovakve batine. Sudac me jeb.. cijelo vrijeme. Primim loptu, a već dvojica udaraju. Pa kako možemo tako igrati - pričao je vidno potreseni Ibanez.

Susret je zbog ozljede napustio i Milan Badelj.

- Aduktor... Ali ne znam koliko je ozljeda teška, vidjet ćemo nakon pregleda. Jesu, tukli su, ali dobro... Gore sam prolazio u Vinkovcima - zaključio je Badelj modru priču sa Gerlanda, stadiona koji je prije 13 godina bio sretan za Hrvatsku.

Ovaj put napustili su ga pognute glave, bez ikakvih uspomena. Osim Zdravka Mamić.

- Dajte mi ovaj šal na kojem piše Lyon i Dinamo - rekao je Mamić djevojci za pultom, izvadio četrdesetak eura, platio, spremio ga u vrećicu i krenuo za Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika