Obavijesti

Sport

Komentari 29

Don Fabio nasilnik: Capello zlostavlja pomoćnika Psiha

Don Fabio nasilnik: Capello zlostavlja pomoćnika Psiha
7

Sjedni dolje, čovječe! Ma sjedni! Ustani! Zašto si sjeo?, vikao je Fabio Capello na svog pomoćnika Stuarta Pearcea tijekom utakmice sa Slovenijom

VIDEO

Vruća krv talijanskog stručnjaka na klupi Engleske Fabija Capella često je izlazila na vidjelo u tijesnim utakmicama njegovih momčadi. Da još uvijek izgara za svaku pobjedu pokazao je i u utakmici Engleske i Slovenije. Španjolska TV-postaja Quatro odlično je popratila Talijanove reakcije na klupi i od toga složila sjajan prilog o don Fabijevom ponašanju na klupi.
Napravili su tako filmić u trajanju od stotinjak sekundi, pod nazivom El show del Capello, koji prikazuje Capella "na iglama" tijekom utakmice koju su Englezi uspjeli dobiti 1-0 i time izbjeći blamažu odlaska kući već nakon natjecanja po skupini. Zbivanja na terenu Capello prati na klupi poput kakvog luđaka. Sjedeći na sjedalu između pomoćnika Stuarta Pearcea zvanog Psiho (njemu slijeva) i fizioterapeuta Garyja Levina (sdesna), obojicu suradnika neprestano udara rukama i odguruje laktovima. U jednom trenutku, u situaciji u kojoj nije sasvim jasno zbija li šalu ili doista misli ozbiljno, zlostavlja Pearcea. Najprije ga zove na klupu iznerviran što ovaj stoji:
- Sjedni dolje, čovječe! Ma sjedni! - kaže Capello Pearceu povlačeći ga rukom.
Nakon što Pearce, inače trener mlade engleske reprezentacije i nekoć sam reprezentativac, sjedne, Capello nastavlja:
- Jesi li sjedio prije, jesi li? Nisi! Ustaj onda, ustaj! - viče Capello na suradnika, koji se potom diže ponovno savjetovati igrače na travnjaku.
Fizioterapeut Levin sve je popratio smijući se s rukom preko usana, da ga Talijan ne bi primijetio. Na Capellovu licu pak nije jasno je li namagarčio Pearcea ili je doista izgubio kontrolu. Ili je samo riječ o nekakvom praznovjerju Talijana. Vidljivo je jedino da Pearceu nije bilo zabavno. Nakon posljednjega sučevog zvižduka iznervirani je pomoćnik zbrisao s klupe čim dalje od Capella da bi izbjegao njegov mogući zagrljaj, kojim je Capello otišao počastiti svoje igrače. Pearce čak nije stigao niti reagirati na ispruženu Levinovu ruku... No pravo je čudo da je Psiho, poznat po tome da se u igračkim danima nije znao kontrolirati pa je često dobivao crvene kartone zbog brutalnih startova, uspio ostati smiren. Bez obzira je li riječ o šali, uobičajenoj predstavi na klupi Engleza ili o slabim živcima velikog Talijana.
Tijekom filmića također je vidljivo da se 63-godišnji Talijan vrlo dobro saživio s engleskim psovkama, te da non-stop koristi riječi koje počinju sa slovom "f". Igračima je neprestano vikao "Press! Fucking press!" tražeći od njih izlazak na igrača s loptom, a posebno je izgubio živce na Garetha Barryja, koji nije na vrijeme odigrao loptu:
"Barry, the fucking ball, Barry!"
Capellove reakcije sada će biti još vjerojatnija meta televizijskih kamera u srazu osmine finala SP-a protiv Njemačke u nedjelju. Dvoboj se igra u Rustenburgu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku