Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dončić trpao Zupcu, ali Clippersi smanjili! Tatum srušio Netse

Dončić trpao Zupcu, ali Clippersi smanjili! Tatum srušio Netse

Slovenac je vrlo lako dolazio u traženu situaciju, odnosno da ga čuva hrvatski centar Ivica Zubac, a onda je preko našega reprezentativca neumoljivo pogađao koš Clippersa. Pa je Zubac preselio na klupu

VIDEO

Košarkaši Los Angeles Clippersa smanjili su zaostatak za Dallas Mavericksima na 1-2 u prvom krugu doigravanja NBA lige gostujućom pobjedom 118-108 u trećoj utakmici serije.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako zakucava Zupčeva djevojka

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Clippersi su tako izbjegli pad u zaostatak od 0-3 u seriji koja se igra na četiri pobjede, zaostatak kojega nitko u povijesti NBA nije uspio nadoknaditi.

A dvoboj je počeo odlično za Mavse, njihov glavni igrač Luka Dončić vrlo je lako dolazio u traženu situaciju, odnosno da ga čuva hrvatski centar Ivica Zubac, a onda je preko našega reprezentativca neumoljivo pogađao koš Clippersa. Vrlo brzo je bilo 14-2 za domaće pa je Zubac preselio na klupu nakon manje od tri minute igre, no niti to nije zaustavilo Dallas koji je stigao i do 30-11 što je bila i najveća prednost u utakmici.

NBA: Playoffs-Los Angeles Clippers at Dallas Mavericks

No, kako se Dončiću nije priključio nitko od suigrača, Clippersi su se već do kraja prve četvrtine primaknuli na 34-31, da bi u posljednjih 12 minuta preuzeli kontrolu rezultata i stigli do vitalne pobjede.

Clipperse su predvodili Kawhi Leonard s 36 i Paul George s 29 koševa, a Ivica Zubac je za samo 11:02 minuta provedenih u igri postigao dva poena (šut za dva 1-3) uz tri skoka. Kod Mavsa Dončić je bio nadomak "triple-doublea" s 44 ubačaja te po devet skokova i asistencija, dok su Maxi Kleber i Jalen Brunson dodali po 14.

Četvrta utakmica ovih suparnika igrat će se u nedjelju.

I Boston Celticsi izbjegli su pad u zaostatak od 0-3 protiv Brooklyn Netsa svladavši ih u svojoj dvorani sa 125-119 te tako smanjivši zaostatak u seriji na 1-2. Briljirao je Jayson Tatum s 50 pogodaka, a odlične suradnike imao je u Marcusu Smartu koji je dodao 23 te Tristanu Thompsonu koji je ubacio 19 poena uz 13 skokova.

NBA: Playoffs-Brooklyn Nets at Boston Celtics

Kod Netsa sjajna su bila dvojica igrača njihove velike trojke, James Harden je zabio 41 koš uz 10 asistencija i sedam skokova, a Kevin Durant se zaustavio na 39 poena i devet skokova, no nije im se priključio i bivši igrač Celticsa Kyrie Irving koji je ubacio 16 poena uz loš šut 6-17. 

NBA: Playoffs-Brooklyn Nets at Boston Celtics

Sjajni Tatum odveo je Celticse do prednosti 103-87 devet i pol minuta prije kraja, no Netsi su se na ulasku u posljednju minutu primaknuli na 120-115 samo da bi Tatum pogodio šut preko Duranta za 122-115 40 sekundi prije isteka vremena i ostavio svoju momčad u igri za prolazak u drugi krug.

Boston i Brooklyn četvrtu će utakmicu igrati u nedjelju u Bostonu.

Atlanta Hawksi poveli su sa 2-1 u pobjedama protiv New York Knicksa svladavši ih u trećoj utakmici te serije u svojoj dvorani sa 105-94. Čak sedam igrača Hawksa postiglo je dvoznamenkast broj poena, no najbolji je bio Trae Young s 21 ubačajem i 14 asistencija, Bogdan Bogdanović je dodao 15, a Clint Capela 13 uz 12 skokova.

NBA: Playoffs-New York Knicks at Atlanta Hawks

Kod Knicksa još jednu odličnu predstavu pružio je Derrick Rose koji je ubacio 30 koševa uz šest skokova i pet asistencija, no jedini koji mu je pružio koliku-toliku podršku bio je Julius Randle s 14 pogodaka i 11 skokova.

I Atlanta i New York svoj će četvrti susret igrati u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling