Obavijesti

Sport

Komentari 217

'Doping nisam uzimao, a ako pljujete, napravite mi to u lice'

'Doping nisam uzimao, a ako pljujete, napravite mi to u lice'
1

Odlučio sam sve koji imaju nešto reći, a usput me popljuju, pozovem svake subote u svoj kafić pa da mi lijepo kažu sve u lice kao pravi muškarci, napisao je Cro Cop

VIDEO

Mirko Filipović u nedjelju je prokomentirao Overeemov poraz od 'Bigfoota', a spomenuo je i Alistairov doping. Na forumima portala neki su ga napali tvrdnjom kako ih je i on koristio ili i dalje koristi. 

Cro Cop je odlučio odgovoriti tim pojedincima na svom Facebook profilu. Demantirao je uzimanje dopinga u bilo kojem trenutku karijere, a neistomišljenike je pozvao na piće u svoj kafić.

Mirkova razmišljanja prenosimo u cijelosti:

Evo, malo čitam novosti na Fightsiteu i iz radoznalosti pogledam i komentare za pojedine članke. Ima tu svega, od normalnih likova do pravih 'lujki' koji su se, reklo bi se po tekstovima, bili spremni i fizički obračunati s neistomišljenicima. Bilo je tu uvreda na moj račun, što me nećete vjerovati nasmijalo jer ne mogu vjerovati da ima takvih likova koji su u stanju takve stvari tvrditi o meni kao da su mi, u najmanju ruku, cijelu karijeru svijeću držali pa sve 'znaju' iz prve ruke.

Što se tiče teme o dopingu, a ta se najviše provlačila po komentarima nikad to nisam uzimao niti to ima ikakve veze s mojim uspjehom ili bolje reći neuspjehom u UFC-u. Sve u svoje vrijeme, rekli bi ljudi, u Prideu sam bio u svojm najboljim godinama i ponosan sam na sve što sam tamo napravio. I kada pogledam cijelu karijeru, prezadovoljan sam, napravio sam puno, moglo je teoretski i bolje, ali i puno gore i stvarno ne žalim za ničim. 

Proputovao sam cijeli svijet, stekao veliko životno iskustvo, borio se s najvećim borcima svog vremena, uzeo pojas PRIDEA, osigurao egzistenciju za sebe i obitelj i što običan smrtnik smije više poželjeti, tim više što sam u sve krenuo kao ilegalac u studentskom domu na Savi. 

Komentari pojedinaca da 'što je on napravio, nikada nije bio u vrhu' neću komentirati, samo ću ih podsjetiti da je pojas Pridea u mom dnevnom boravku, možda sam imao sreće da ga osvojim, to sad nije ni bitno, ali su mnogi koji se spominju u komentarima tih dečkića bili kao i ja na tom turniru, ali pojas uzeli nisu. Zašto nisu? Možda sam tada bio najbolji, možda najsretniji, možda su se svi dogovorili da mi puste jer me toliko vole, svatko će imati svoju teoriju o tome. Svi smo mi samo ljudi od krvi i mesa i svi, nažalost, imamo rok trajanja. A ja se molim da me moj ne napusti potpuno prije K-1 finala i molim Boga za što bolji rezultat.

Kao što je najveća mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako, tako i o borilačkom sportu najviše imaju reći oni koji sami nemaju hrabrosti za ono o čemu tako srčano, a često i zapjenjeno komentiraju. Pa ti dečkići, kojima iz nekog razloga smetam ili imaju pik na mene, ako su imalo razumni, složit će se da je nisko vrijeđati nekoga i to sakriven iza raznih nadimaka, smatram da su to pravi muškarci i evo odlučio sam da njih koji imaju nešto reći o meni, a da me usput popljuju, pozovem svake subote u svoj kafić, caffe Virage, Šetalište 150 brigade, Špansko, od 19 sati, jer tada tamo kartam s ekipom pa da mi lijepo kažu sve u lice kao pravi muškarci jer nema sumnje da oni to jesu, a ova dječja prepucavanja po forumima nek ostave klincima koji nemaju pametnijeg posla. Ja ću naravno prekinuti kartanje, a piće je na račun kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 217
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao