Sport

Komentari 14

Dosadašnji Toulouseov golman zbog Kalinića stupio - u štrajk!

Dosadašnji Toulouseov golman zbog Kalinića stupio - u štrajk!

Baptiste Reynet je iz medija doznao kako u klub dolazi hrvatski golman, a to za njega znači klupu. Majstor je stupio u štrajk, a trener Denis Zanko mu SMS-om zakazao razgovor na tu temu

Kakav show u Toulouseu... Ljudi su mislili da su dovođenjem našeg Lovre Kalinića iz Aston Ville 100% riješili golmansko pitanje za planirani bijeg sa posljednjeg mjesta u Ligue 1. Ali taj je transfer loše pao dotadašnjoj 'jedinici', Baptisteu Reynetu. Baš - jako loše.

Reynet je za Kalinićev dolazak doznao iz medija, shvatio kako mu se sprema klupa, a za njega postoji interes francuskih klubova i plus bi mu dobro došlo da zaliječi ozlijeđeno rame. Pa je majstor u najboljoj sindikalnoj maniri zaurlao 'Štrajk!' i odlučio kako neće trenirati.

Trener Denis Zanko je štrajkaša pozvao na razgovor i to: SMS-om. O slučaju 'Born to lose' piše L'Equipe koji prenosi kako se Reynet osjeća izdanim te naznačio kako je najrealniji rasplet da Toulouse u ovom prijelaznom roku iz Engleske na posudbu dovede Kalinića, a onda: izgubi Reyneta.

 Baptiste Reynet je ove sezone branio u svim prvenstvenim susretima te u 20 utakmica primio 44 pogotka.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci