Obavijesti

Sport

Komentari 19

Dragovoljac poveo kod Belupa pa spašavao bod u nadoknadi

Dragovoljac poveo kod Belupa pa spašavao bod u nadoknadi
4

Hrvatski dragovoljac osvojio je svoj prvi bod u novoj sezoni. U Koprivnici je protiv Slaven Belupa odigrao 2-2, a bod je donio Ilija Sivonjić golom u 92. minuti utakmice

VIDEO

Iako se nakon prvog poluvremena činilo da bi Hrvatski dragovoljac mogao do prve pobjede u Prvoj HNL nakon više od dvije godine posta, Dragovoljac je umalo sve uprskao u drugom dijelu. Momčad iz zagrebačkog Sigeta remizirala je s favoriziranim Slaven Belupom odigravši 2-2.

Poveo je Dragovoljac golom Filipa Jazvića u 17. minuti utakmice. Doležal je ubacio s lijeve strane u kazneni prostor Belupa gdje spretni Jazvić odlično vara Delića i lakoćom zabija pokraj Rodića. Do kraja poluvremena gosti su izgledali bolje, povezanije i činilo se da bi mogli u nastavku osigurati prvu pobjedu u sezoni.

No u drugom poluvremenu Slaven Belupo je bio bolja momčad i zasluženo je izjednačio u 54. minuti igre. Obrana Dragovoljca izbila je jednu solidno ubačenu loptu s lijeve strane. No Mrčela je nespretno izbio loptu na nogu Vedrana Purića koji s nekih 18 metara zabija lijep gol za izjednačenje.

Do novog gola navijači koprivničke momčadi morali su čekati sve do 77. minute utakmice kada brzu akciju domaćina završava Mateas Delić na asistenciju Brleka. Pred sam kraj gosti su krenuli na sve ili ništa i posljednjih desetak minuta krenuli u opsadu Rodićeva gola.

Trud se isplatio u drugoj minuti sudačke naknade kada Davor Šehar naizgled bezazleno ispucava loptu na drugi kraj igrališta. Tamo se našao Ilija Sivonjić koji spretno prima loptu i lobom vara do tada odličnog Rodića. U svakom slučaju zaslužen bod povratnika u Prvu HNL.

  • Slaven Belupo - Hrvatski dragovoljac 2-2 (Purić 54, Delić 77; Jazvić 17, Sivonjić 92)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...