Obavijesti

Sport

Komentari 4

Drama ide dalje! Prvaci preko Lowryja izborili sedmi susret

Drama ide dalje! Prvaci preko Lowryja izborili sedmi susret

Bio je to totalno podjednak meč u kojem je svaka momčad imala svoje dvije četvrtine. U prve dvije dominirao je Boston koji je imao i prednost od 12 razlike. A onda je stvar riješio majstor Lowry...

VIDEO

Košarkaši Miamija još će malo pričekati na protivnika u finalu Istočne konferencije. Aktualni prvaci Toronto Raptorsi su u izvanrednoj utakmici, a možda i u utakmici sezone, pobijedili Boston (125-122) nakon dva produžetka i izborili sedmu utakmicu nakon koje ćemo znati putnika u konferencijsko finale.

Imao je Boston 2-0 i 3-2 u ovoj seriji, ali Kanađani ne žele samo tako pustiti Larry O'Brien trofej. 

Bio je to totalno podjednak meč u kojem je svaka momčad imala svoje dvije četvrtine. U prve dvije dominirao je Boston koji je imao i prednost od 12 razlike. Raptorsi su to tricama istopili pa preuzeli inicijativu u trećoj i četvrtoj četvrtini. No falilo im je nešto, nisu uspjeli napraviti razliku, a Boston je cijelo vrijeme disao za vratom. Na kraju je drama otišla u produžetke.

NBA: Playoffs-Toronto Raptors at Boston Celtics

I tamo isti scenarij. Sve dok loptu u svoje ruke nije uzeo sjajni Kyle Lowry. Čekao je Kembu Walkera na trici, ušao u reket, okrenuo se i iz skok šuta pogodio čisti koš za 123-119 11 sekundi prije kraja što je odlučilo pobjednika. Nevjerojatni Lowry bio je i najbolji pojedinac u redovima aktualnog prvaka s 33 koša, šest asistencija i osam skokova, a pomoć je imao od Powella i VanVleeta koji su zabili 23 i 21. Boston je propustio meč loptu, a Tatum i Brown nisu imali pravu podršku. Jayson je ubacio 29 koševa uz 14 skokova i devet asistencija, a Jaylen je dodao 31 koš uz 16 skokova i dvije asistencije.

NBA: Playoffs-Toronto Raptors at Boston Celtics

Odlučujući susret igra se 12. rujna u tri u noći, a tada će Miami saznati protivnika u konferencijskom finalu. Što reći, nakon fantastičnih utakmica u polufinalima, vjerojatno nas čeka i prava bomba u finalu. 

Nakon poraza od Denvera, L.A Clippersi kao da su se naljutili i došli na korak od konferencijskog finala. Pobijedili su Nuggetse 96-85 i došli do vodstva od 3-1. Bio je to susret u kojem se znao pobjednik od samog početka. Denver je vodio samo jednom, i to 1-0, a nakon toga su Clippersi preuzeli kontrolu i vodili od početka do kraja. U drugoj četvrtini su imali i po 18 koševa prednosti, no upali su u crnu rupu nakon čega je Denver izjednačio na 48-8 početkom treće četvrtine. Ali to je bilo sve od Jokića i ekipe. Clippersi su opet uhvatili putanju, dominirao je sjajni Kawhi Leonard koji je opet bio konstantan na obje polovice parketa.

Na kraju je ta pobjeda mogla biti i uvjerljivija, stali su Clippersi na kočnicu, ali najbitnija je ta druga pobjeda (96-85) i vodstvo u seriji od 2-1. Izvanredni Leonard zabio je 30 uz 11 skokova i devet asistencija, a kod Denvera je najbolji bio Nikola Jokić s 26 koševa, 11 skupljenih skokova i šest asistencija.

NBA: Playoffs-Los Angeles Clippers at Denver Nuggets

Nuggetsi ipak nisu mogli bez Jamala Murraya kojeg su Clippersi u potpunosti zaustavili. Imao je Jamal 18 koševa, a uz takav njegov učinak, nemoguće je da Denver išta napravi protiv Kawhija i ekipe.

Ivica Zubac opet je počeo u startnoj petorci i skoro došao double-doublea. Zabio je 11 poena i uhvatio devet skokova.

Sljedeći susret igra se 12. rujna u 00.30.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram