Obavijesti

Sport

Komentari 87

Menadžer Hajdukovog igrača: Mogu se samo baciti s balkona

Menadžer Hajdukovog igrača: Mogu se samo baciti s balkona
1

Hajdukova struka za Ivana Mamuta tvrdi da je u rangu Balića i Vlašića, ali igrač nije ni na pripremama seniora, a klub traži visoku odštetu. Menadžer je ogorčen

VIDEO

Vrlo neugodnoj sceni svjedočili su deseci posjetitelja kafića na stadionu Poljud, kada se s drugog kata čula vika, a onda je na balkon ureda predsjednika Hajduka Marina Brbića izašao bivši igrač Hajduka, danas nogometni menadžer Boško Anić i povikao:

- Mogu se samo baciti odavde!

Situacija se brzo primirila, a Anić nam je kasnije otkrio kako je problem mladi napadač Ivan Mamut, koga Anić zastupa, te oko čije budućnosti već neko vrijeme neuspješno pregovara s Hajdukovim predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Goranom Vučevićem, koji mu je bio suigrač.

- Mamut ima još godinu stipendijskog ugovora i, iako struka tvrdi kako je talent u rangu Balića i Vlašića, još nije odigrao ni minutu ni za "B", ni za "A"-momčad. Ponudio sam Hajduku 200.000 eura odštete da ga pusti jer očito na njega ne računa kad ga nije vodio ni na ove pripreme, no ljudi su to odbili. Niti mu daju igrati, niti mu daju papire da ode - ispričao nam je bijesni Anić i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Tko je tu lud? Nedavno su od Malokua, koji je odigrao 50 utakmica za "A" i "B"-momčad tražili 200.000 eura za raskid ugovora, a za Mamuta im je to malo!? Hajduk ga plaća 2000 kuna mjesečno, ne nudi mu profesionalni ugovor, ne daje mu priliku da igra, a ne želi ga ni pustiti.

Anić tvrdi kako za Mamuta postoji interes više kubova, prije svih Basela i Splita, te najavljuje kako neće odustati. Namjeravao je ostati u Brbićevu uredu sve dok se slučaj ne riješi, no ipak je popustio. Mamut je danas službeno zatražio raskid stipendijskog ugovora s Hajdukom.

- Oni se boje da momak ne ode negdje i uspije, pa se vade na to da odluku mora donijeti Nadzorni odbor kluba koji se praktično više neće ni sastati jer su za desetak dana izbori za nove članove. Ovo je sramota - zaključio je Anić.

Predsjednik Brbić nije bio pretjerano raspoložen za razgovor na ovu temu.

- Ivan Mamut ima još godinu dana stipendijski ugovor s Hajdukom, struka je procijenila kako je perspektivan i to je sve što imam kazati na tu temu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
VIDEO Heroju 'kraljeva' signal dao Rüdiger: 'Pomogao mi je Modrić, znao sam gdje će Kova'
SNAŠLI SE

VIDEO Heroju 'kraljeva' signal dao Rüdiger: 'Pomogao mi je Modrić, znao sam gdje će Kova'

Andrij Lunjin (25) je jedan od dva penala nažalost obranio i našem Mateu Kovačiću (29), dok je za onaj Bernarda Silve (29) bio odlično informiran te ga je pričekao na sredini gola