Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Drama Realovog novog igrača: Prošao liječnički pa mu pozlilo

Brazilski stoper Eder Militao (21) Stigao je u Real Madrid iz Porta za 50 milijuna eura. Na službenom predstavljanju pred novinarima u Španjolskoj mu je pozlilo pa je morao napustiti konferenciju

Foto: JUAN MEDINA
12 komentara

Real Madrid je predstavio obrambeno pojačanje. Pred novinarima se u srijedu pojavio Brazilac Eder Militao (21) koji je stigao iz Porta za 50 milijuna eura i potpisao ugovor na šest godina. Međutim, prvo pojavljivanje  u javnosti koje je imao kao igrač Real Madrida nije prošlo onako kako je zamišljao.

Mladi igrač je uspješno odradio i prošao liječnički pregled, imao je predstavljanje na Santiago Bernabeu u dresu Reala, a kada je stigao na presicu - pozlilo mu je.

Foto: JUAN MEDINA Real Madrid unveil Eder Militao | Autor: JUAN MEDINA Foto: JUAN MEDINA Foto: Reuters

- Oprostite, malo mi se vrti. Malo mi se vrti. Ovo je previše, preemotivan je dan - rekao je kratko.

Dogodilo se to nakon što su ga pitali bi li volio igrati s Neymarom. Brazilac je odjednom promijenio izraz lica, kratko rekao da mu se vrti, primio se za glavu, gestikulacijama pokušao objasniti da jedva diše, hvatao je zrak, popio malo vode, ali mu se stanje nije popravilo pa je konferencija prekinuta, a on je napustio prostoriju.

- Nisam razmišljao dva puta kada sam čuo da me Real želi. Vidio sam se kao igrača najboljeg kluba na svijetu. Pepe i Casillas su mi ispričali o Realu - rekao je prije nego što mu je pozlilo Brazilac koji je prošle sezone proglašen najboljim stoperom portugalskog prvenstva.

Naši partneri pišu
Message