Obavijesti

Sport

Komentari 81

Drama nakon utrke: Red Bullu i Ricciardu oduzeli su postolje!

Drama nakon utrke: Red Bullu i Ricciardu oduzeli su postolje!
3

Bolid Red Bullovog Daniela Ricciarda tijekom utrke prešao je dopušteni maksimum goriva od 100 kg po satu što je novo pravilo. Ostao je bez 2. mjesta u Australiji...

VIDEO

Red Bullov Australac Daniel Ricciardo nije mogao zamisliti bolji početak sezone. Pred svojim navijačima u Australiji završio je na drugom mjestu u prvoj utrci sezone Formule 1. Slavio je Nico Rosberg u Mercedesu , a Danac Kevin Magnussen u svom debiju završio je kao treći. No Australčevo veselje bilo je kratkoga vijeka.

Nakon utrke otvorena je istraga protiv Ricciarda zbog viška goriva u spremniku.

- Bolid 03 tijekom utrke prešao je dopušteni maksimum goriva od 100 kilograma po satu što je novo pravilo Međunarodne automobilske federacije - rekao je delegat utrke Jo Bauer.

Pokretanje videa...

24sataTV VIDEO

Inženjeri Red Bulla bili su na razgovoru s istražiteljima. FIA je odlučila da je Ricciardo diskvalificiran, a Red Bull je ostao bez drugog mjesta na Velikoj nagradi Australije. Red Bull će se žaliti, no teško da će nešto promijeniti.

Jenson Button iz McLarena tako je s četvrtog mjesta promoviran na treće , a Danac Kevin Magnussen, Buttonov kolega, osvojio je drugo mjesto u svom debiju.

Japančeva luda vožnja: Nadam se da će Kobayashi biti kažnjen

Iz Williamsa rigaju vatru prema Kobayashiju. U prvom krugu Japanac se sudario s Felipeom Massom. Obojica vozača morala su odustati. Čelnici Williamsa pozvali su FIA-u da žestoko kazni Kobayashija čiju su vožnju nazvali pravim ludilom.

VIDEO

- Udario me dosta jako. Baš šteta jer sve je bilo pod kontrolom nakon starta. To je opasno i takve stvari ne možete raditi. Nadam se da će dobiti veliku kaznu - rekao je Felipe Massa nakon utrke.

Kobayashi je svjestan da je pogriješio i odmah se ispričao.

- To je definitivno bila moja pogreška. Ispričavam se svojim navijačima, momčadi i Felipeu kojeg sam udario - rekao je vozač Caterhama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu