Obavijesti

Sport

Komentari 7

Drama Robbenove žene: Nije mogla disati danima, strašno...

Drama Robbenove žene: Nije mogla disati danima, strašno...
3

Danima je jedva disala, stalno ponavljala da ima osjećaj kao da joj netko sjedi na prsima. I nije prošlo u dan-dva nego smo strepili dugo, kaže Arjen Robben o oporavku supruge Bernadien od virusa

VIDEO

Ima situacija u kojima je svejedno jesi li siromašan ili bogat, poznat ili anoniman, a jedino je bitno imaš li uz sebe obitelj i prijatelje. Objasnio je to slavni nizozemski nogometaš Arjen Robben (36) u Bildovom podcastu o münchenskom Bayernu.

Pokretanje videa...

01:16

Robbenova se supruga Bernadien Eillert zarazila korona virusom. Obitelj je tjednima bila u totalnoj izolaciji i strahu za zdravlje majke i supruge. Zapravo: za život.

- Bilo je strašno. Niti je sve skupa trajalo kratko, niti su simptomi bili lakši. Danima je jedva disala, stalno ponavljala da ima osjećaj kao da joj netko sjedi na prsima. I nije prošlo u dan-dva nego smo strepili dugo. Hvala Bogu, bolje joj je i nalazi su sada negativni - rekao je Robben.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Arjen i Bernadien imaju troje djece. Sinove Luku (12) i Kaija (8) te kćerku Lynn (10).

- To je bilo najteže. Neizvjesnost oporavka te strah od toga da i djeca ne obole. No nas četvero smo na svakom testu bili negativni, a tjednima nismo doslovno iz kuće izašli i ne znam kako bi preživjeli da nije bilo dragih prijatelja - objašnjava nogometaš koji je ljetos prekinuo karijeru nakon desetljeća osvajanja doslovno svih zamislivih trofeja s Bayernom.

FC Bayern Muecnehn, Champions Party

- Namirnice su nam jednom dnevno ostavljali pred vratima, dvaput dnevno dolazili izvesti psa barem nekoliko minuta u šetnju. Zdravlje, obitelj i prijatelji. To je sve u životu.

Svima je laknulo, svi su '100 tona' lakši.

- Da, i ja se osjećam kao kad sam bio u najboljoj formi. Pita me Schweinsteiger vuče li me da opet zaigram. O da, vuče. Možda ne toliko na pripreme, ali na trening i utakmice da, ali to je normalno nakon dva desetljeća karijere. Uvijek će ostati tako.

Presentation of the "Sport Bild" awards

Na kraju je pao savjet svima kojima njegove riječi nešto znače:

- 'Ja sam mlad, neće mi biti ništa', 'Ma pusti, to je obična prehlada ili gripa, idem ja van baš me briga'... Ako tako mislite i radite, niste ni najmanje 'cool'. Pa vidite da ljudi umiru! Slušajte upute stručnjaka i ostanite doma jer time možete spasiti i svoj vlastiti i tuđe živote - rekao je Robben koji je s Bayernom, među ostalim, osvojio Ligu prvaka, osam naslova u Bundesligi i pet njemačkih Kupova, a trofeja se naosvajao i sa Realom, Chelseajem i PSV-om.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:57
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi