Sport

Komentari 528

Dalić potjerao Nikolu Kalinića: Spremi stvari i napusti kamp!

Dalić potjerao Nikolu Kalinića: Spremi stvari i napusti kamp!

Za Nikolu Kalinića Svjetsko prvenstvo je završeno! Spakirao je Nikola kofere i napustio kamp Vatrenih. Navodno je odbio ući u igru zadnjih pet minuta protiv Nigerije rekavši kako ga bole leđa

Hrvatska reprezentacija ostala je na 22 igrača nakon što je Zlatko Dalić prekrižio Nikolu Kalinića i poslao ga u Hrvatsku! Nikola je spakirao kofere i napustio kamp Vatrenih u ponedjeljak u jutarnjim satima, dva dana nakon pobjede protiv Nigerije.

UŽIVO IZ RUSIJE: Drama u kampu Vatrenih

O čemu se radi? Mandžukić je Dalićev prvi izbor u napadu, tako je bilo i protiv Nigerije, a kad je izbornik zadnjih pet minuta htio uvesti Nikolu Kalinića, ovaj je rekao da ga bole leđa pa je u igru ušao Marko Pjaca.

Zlatko Dalić je na presici nakon utakmice rekao da nema ozlijeđenih, tek poneki 'problemčić'. No situacija s Kalinićem ispala je puno veći problem i izbornik je praktički doveden pred gotov čin, on i njegov autoritet, kao i atmosfera u reprezentaciji.

UŽIVO IZ RUSIJE: Nikola je napustio kamp

Dalić je to riješio na jedini mogući način, poslavši Kalinića kući. Iz hrvatskog stožera rekli su kako će izbornik Zlatko Dalić dati izjavu danas nakon presice na kojoj će biti dva igrača, što bi trebalo biti oko 16.30 sati.

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja
Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

Najčitaniji članci