Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

Dres će predstaviti u Americi: Procurile su nove fotografije!

Neće biti predstavljanja kao nekakvog događaja jer Nike to inače ne radi, dres će biti predstavljen tijekom ovog okupljanja u SAD-u, rekli su nam iz HNS-a. Hrvatska igra protiv Perua i Meksika 24. i 28. ožujka

Foto: Todosobrecamisetas

Vatreni 24. i 28. ožujka u ranojutarnjim satima po hrvatskom vremenu igraju dvije pripremne utakmice na američkom tlu. Prva je protiv Perua u Miamiju, druga s Meksikom u Dallasu, a obje će izravno prenositi Hrvatska radio televizija. 

U tim će utakmicama Hrvatska zaigrati u novim Nikeovim dresovima o kojima smo već pisali, potvrdili su nam iz HNS-a, a specijalizirani portal koji se bavi tematikom dresova Todosobrecamisetas još je jedanput objavio neslužbeni izgled dresova.

Foto: Todosobrecamisetas

Vatreni će, kao i ostale svjetske reprezentacije, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovoga ljeta nastupiti u novom ruhu, znali smo da se Nike neće usuditi dirati u crveno-bijele kockice hrvatskog dresa jer smo po tome poznati u svijetu, to je naš zaštitni znak, no pomalo je iznenadio izgled drugog dresa koji je prvi put od samostalnosti crno-plavi!

Foto: footyheadlines.com

HNS je ranije objavio kako neke fotografije koje su se pojavile ne predstavljaju izvorni hrvatski dres te da pričekamo predstavljanje.

- Neće biti predstavljanja kao nekakvog događaja jer Nike to inače ne radi, nego će predstaviti dresove svih reprezentacija kojima je dobavljač odjednom. Dres će biti predstavljen tijekom ovog okupljanja u SAD-u - rekao nam je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, koji nije potvrdio kada će to točno biti, na utakmici ili prije nje.

 

Popularne 'kockice' u obje verzije više nisu preko cijelog dresa, rukav prve garniture je u crvenoj boji, kod crno-plavog dresa on je cijeli u crnoj boji, kvadratiću su  na obje garniture vidljivo veći nego u prijašnjim verzijama.

Foto: footyheadlines.com

 

Naši partneri pišu
Message