Obavijesti

Sport

Komentari 0

Druga pobjeda Perasovićeva Uniksa, osam koševa Hezonje

Druga pobjeda Perasovićeva Uniksa, osam koševa Hezonje

Danas smo u prve dvije četvrtine ubacili 50 poena što za nas nije normalno. Imali smo i dobar nastup u obrani. Sretan sam jer smo slavili nakon dva poraza zaredom, kazao je hrvatski trener

VIDEO

U susretu 6. kola košarkaške Eurolige Uniks iz Kazanja, kojeg vodi hrvatski stručnjak Velimir Perasović je pobijedio Baskoniju sa 83-69 uz osam koševa Maria Hezonje.

Uniks su do druge pobjede predvodili Andrej Voroncevič sa 14 koševa i sedam skokova i John Brown sa 14 koševa i šest skokova. Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je za 21 minuta zabio osam koševa uz šut 4-5, te dodao pet skokova.

Pokretanje videa...

Hezonja, navijač 00:14

U suparničkim redovima najefikasniji su bili Wade Baldwin sa 23 koša i Matthew Costello sa 18 koševa i devet skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igrali smo jako dobro, posebno u prvom poluvremenu. Zabili smo dosta šuteva što je jako važno jer smo u prethodnim utakmicama imali problema s postizanjem koševa - kazao je Perasović nakon utakmice za Euroligu.

- Danas smo u prve dvije četvrtine ubacili 50 poena što za nas nije normalno. Imali smo i dobar nastup u obrani. Sretan sam jer smo slavili nakon dva poraza zaredom, ovo je vrlo važna pobjeda. Uvijek se trudimo igrati dobru obranu, ali u ovih prvih nekoliko utakmica imali smo jako loše postotke šuta za dva i tri poena, ali danas je bilo malo bolje. Kad zabiješ, lakše je igrati obranu - dodao je.

Real je večeras u St. Peterburg porazio Zenit sa 75-68 stigavši do pete pobjede.

Prvi strijelac utakmice bio je Realov Thomas Heurtel sa 15 poena, dok je suparničke redove predvodio Billy Baron sa 14 koševa.

Malo iznenađenje je pobjeda Asvela protiv CSKA sa 70-68. Gosti su imali zadnji napad za pobjedu, ali je Will Clyburn promašio tricu.

Elie Okoba sa 14 koševa i Youssoupha Fall sa 12 koševa bili su najeikasniji u redovima francuskog sastava, dok je Daniel Hackett sa 16 koševa bio prvi strijelac Moskovljana.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri ostvario je Panathinaikos koji je na domaćem parketu ponizio europskog prvaka Anadolu Efes sa 95-69.

Domaćine je do pobjede vukao sjajni Daryl Macon jr. sa 34 koša. Kod Efesa najefikasniji je bio Rodrigue Beaubois sa 16 koševa, dok je Krunoslav Simon u 15 minuta upisao devet asistencija i tri skoka.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 12 bodova, dok Real Madrid i Armani Milano imaju po 11 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener