Obavijesti

Sport

Komentari 98

Drugih 11, a rezultat isti! Ovaj Dinamo je moćan i briljantan

Drugih 11, a rezultat isti! Ovaj Dinamo je moćan i briljantan
1

Netko iz Benfice sigurno posebno prati Zagrepčane nakon ždrijeba. Nije mu svejedno nakon ove utakmice. Nenad Bjelica je zaigrao s 11 novih igrača u odnosu na Viktoriju, a oni su istim rezultatom dobili Osijek

VIDEO

Viktorija je u četvrtak bila velika utakmica, ali Dinamo je nastavio "gaziti" u velikom stilu. Nenad Bjelica je zaigrao s 11 novih igrača protiv Osijeka. A tih je novih 11 odigralo maestralno, briljantno i fenomenalno prvo poluvrijeme protiv Osijeka. Dva gola, stativa, prečka, dva promašena zicera, nekoliko dobrih prilika. Gotovo u svakoj akciji Dinamo je bio opasan. Na kraju je imao više od dvadeset udaraca prema golu.

Osijek je jedna od najboljih momčadi HNL-a, prije ovoga kola bio je drugi na ljestvici, a u Maksimiru je izgledao totalno nemoćno u prvih 45 minuta. Na stadionu je bilo manje od 5000 gledatelja, šteta, trebalo ih je biti puno više.

I u nastavku je Dinamo nastavio s dominacijom. Golovima i stvaranjem prilika. Osječani mogu biti sretni jer su primili samo tri gola, lako su ih mogli primiti i puno više.

Ne treba euforičan, ali mora se ustvrditi da je i ovom partijom poslana jasna poruka Benfici. Onom tko je u portugalskom velikanu zadužen za praćenje Dinama sigurno neće biti svejedno nakon ove utakmice. Kad podnese izvještaj treneru, moći će mu reći:

- Šefe Bruno, taj Dinamo bez problema pobjeđuje najbolje momčadi lige i s potpuno drugom momčadi u odnosu na Europu. 

Naravno da je Benfica favorit za prolazak u četvrtfinale, to nije sporno, ali Dinamo je moćan, Dinamo je u naletu i apsolutno je sve moguće u tim utakmicama. 

Nenad Bjelica imat će slatke brige da sastavi momčad za tu utakmicu. Uskoro se vraća i Gavranović, Andrić je bio sjajan protiv Osijeka, Petković maestralan protiv Viktorije. Nikola Moro i Lovro Majer igraju sve bolje. Majer je oduševio loptom kod prvoga gola i s nekoliko sjajnih poteza. Vidi se talenat i znanje. I on postaje velika snaga ove momčadi. 

Bila je to velika i sjajna partija protiv Osijeka. Partija u kojoj je potvrđen naslov prvaka. Tko može dinamovcima nakon ovakvih partija protiv Viktorije i Osijek zabraniti da maštaju i vjeruju u četvrtfinale Europske lige. Nitko, apsolutno nitko. I da, naravno, tome se itekako treba nadati. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...