Sport

Komentari 22

Druka za Hajduka: Evo u čemu je Bogdanović došao na tekmu

Druka za Hajduka: Evo u čemu je Bogdanović došao na tekmu

Za Hajduk su navijači potegli čak i iz Njemačke, ali sve se gleda i sve se prati u Salt Lake Cityju. Bojan Bogdanović, veliki navijač Hajduka, stigao je na utakmicu svoje Ute protiv Washingtona u novoj popularnoj majici

Split je u nedjelju na nogama. Hajduk je za zadnju utakmicu u 2021. godine rasprodao cijeli Poljud, oko 33.000 navijača večeras će gurati Splićane prema pobjedi za kraj godine i priključak s vrhom HNL-a.

Za Hajduk su navijači potegli čak i iz Njemačke, ali sve se gleda i sve se prati u Salt Lake Cityju. Bojan Bogdanović, veliki navijač Hajduka, stigao je na utakmicu svoje Ute protiv Washingtona u novoj popularnoj majici s likom Miše Kovača.

Ista, nažalost, nije donijela sreću Babi i društvu kojemu je drugi poraz zaredom nanio Washington 109-103. Bogdanović je odigrao 32 minute i u tom je vremenu zabio 18 koševa (šut iz igre 6/15, trice 3/6) uz dva skoka i jednu asistenciju. 

I nije mu to prvi put da nosi Hajdukova obilježja, dolazio je na utakmici i u zaštitnoj maski s Hajdukovim obilježjima...

Najčitaniji članci