Sport

Komentari 26

Dudo Šimenc kroz suze: Ljudi, samo nemojte puno pametovati

Dudo Šimenc kroz suze: Ljudi, samo nemojte puno pametovati

. Samo nemojte puno pametovati. Jer danas kad se sve počelo tresti, e da... Vojska u Zagrebu uređuje svoj grad, hrvatska vojska, rekao je Dudo Šimenc u obranu onih koji su često na meti...

Zagreb je u nedjelju u rano jutro oko 6:24 h pogodio potres jačine 5.3 po Richteru. Građani su morali na ulice u hladno zagrebačko jutro, majke s bebama iz Petrove bolnice, stanari iz stanova, starci iz svojih toplih domova. Slavne  i one manje slavne pogodilo je jednako jako. A onda je krenula potpora svih kojima je Zagreb u srcu - Sarajeva, Novog Sada, Beograda... Nogometaša, košarkaša, 'običnih' građana koji hrabre svoje susjede i svoj grad. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Među njima i proslavljeni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc. 'Dudo' je na Facebooku objavio dirljivu poruku u suzama i nevjerici, ali spreman pomoći.

- Ne dajte koroni da nas pomete još. Sagradit ćemo i nove bolnice i škole, rađat će se nova djeca. Najviše me pogodilo kad sam čuo internet kraljice: 'Split je uz Zagreb' - rekao je Dudo pa pustio suze i nastavio:

- Ljudi moji, volite ovu zemlju. Iz Rijeke me zovu. Samo nemojte puno pametovati na društvenim mrežama o ovim divnim ljudima koji su se digli, liječnici, policija... Samo nemojte puno pametovati. Jer danas kad se sve počelo tresti, e da... Vojska u Zagrebu uređuje svoj grad, hrvatska vojska - rekao je pa nastavio:

- Nemojte samo izlaziti, molim vas, samo nemojte izlaziti. Evo, javljaju se iz Italije. Zamislite, iz Italije oni mene zovu da pitaju kako sam. A kako je tek njima. Jučer dobijem poruku da se moli krunica. I izmolio sam je. Evo, javljaju se i s Malte. Evo, ako mogu kako pomoći, ljudi, samo javite.

POGLEDAJTE DUDIN GOVOR:

Najčitaniji članci