Sport

Komentari 11

Dugo očekivani meč samo na 24sata: Vaso i Croata riješiti će sve u kavezu FNC-a u Šibeniku!

Dugo očekivani meč samo na 24sata: Vaso i Croata riješiti će sve u kavezu FNC-a u Šibeniku!

Prozivke, ismijavanja, sve će to ubrzo biti zaboravljeno jer 11. rujna u kavez FNC-a na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku ulaze Francisco 'Croata' Barrio i Vaso 'Psihopat' Bakočević

Hrvatska MMA promocija Fight Nation Championship u drugoj sezoni Armagedona dogurala je do polufinala koja će se održati na fantastičnoj lokaciji, Tvrđavi svetog Mihovila u subotu, 11. rujna.

A spektakularnoj večeri, koju ćete moći gledati uživo u ekskluzivnom prijenosu na YouTube kanalu 24sata, organizatori su dodali i dugo iščekivani supermeč između hrvatskog borca Francisca Barrija "Croate" i Crnogorca Vase Bakočevića "Psihopate"!

POGLEDAJTE VIDEO: Na treningu s Vasom Bakočevićem

Njih dvojica prozivaju se međusobno jako dugo, trebali su u kavez nekoliko puta, ali svaki put nešto bi se ispriječilo. FNC uspio je napokon sve dogovoriti i regionalni ljubitelji MMA doći će na svoje u večeri u kojoj ćemo doznati finaliste Armagedona.

Ulaznice će uskoro biti dostupne na platformi Eventim, a svi koji neće stati na šibensku tvrđavu prijenos mogu gledati na YouTube kanalu 24sata u subotu, 11. rujna.

FNC Armagedon Jamnica Pro Sport, polufinale

POGLEDAJTE VIDEO: Croata i Vaso