Obavijesti

Sport

Komentari 37

Dujmović traži raskid ugovora: Nemaju poštovanja prema meni

Dujmović traži raskid ugovora: Nemaju poštovanja prema meni
1

Da ne bi netko krivo shvatio, nisam se ja došao u Split obogatiti, niti tražiti status zvijezde. No, nisam osjetio ni minimum poštovanja, nisam se osjećao kao čovjek

VIDEO

Bivši reprezentativac Hrvatske Tomislav Dujmović najvjerojatnije je završio karijeru u RNK Split. Zbog neispunjenja stavki iz ugovora predao je predmet sudu na arbitražu i vrlo je izvjesno kako je već odigrao posljednju utakmicu u crvenom dresu. 

- U pitanju su financijski problemi, no više od svega me smeta što se već odavno u klubu ne osjećam kao čovjek. Nakon prvih tjedan-dva u kojima je bilo sve u redu počeli su problemi. Pokušao sam razgovarati s čelnicima kluba, no nitko nije htio razgovarati sa mnom. Nitko sa mnom nije htio razgovarati i to je glavni razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj nepopularan potez. 

Dujmović je u Splitu proveo godinu dana, u kojima je kaže puno toga vidio. 

- Prošao sam puno u karijeri i neke stvari su mi jednostavno neobjašnjive. No, za sada je prerano o tome govoriti, kad riješim arbitražu sjest ćemo i u jednom dužem razgovoru ću objasniti što se sve događalo - obećao je bivši reprezentativac koji je jedan od najzaslužnijih za plasman Splita u treće pretkolo Europske lige

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Očekivao sam da će u ovoj sezoni stvari krenuti naprijed, uigrani smo i možemo napraviti puno, no nažalost zbog ovakvih stvari, koje se ne događaju samo meni, momčad ne pruža ono što bi mogla na terenu. Problema sam imao već duže vrijeme, no zbog poštovanja prema treneru i prema suigračima, nisam želio govoriti o tome. Nakon što nisam uspio doći do vlasnika kluba, koji su me uporno izbjegavali, poslao sam odvjetnika, no ni on nije uspio. Da ne bi netko krivo shvatio, nisam se ja došao u Split obogatiti, niti tražiti status zvijezde. No, nisam osjetio ni minimum poštovanja, nisam se osjećao kao čovjek i igrač i to me ponukalo da zatražim razlaz. 

Dujmović još uvijek trenira u Splitu, uredno ispunjava svoje obaveze, i još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet