Obavijesti

Sport

Komentari 37

Duncan biseksualac? Varao je suprugu s drugim muškarcem

Duncan biseksualac? Varao je suprugu s drugim muškarcem
3

Tima Duncana, ponajboljega krilnog centra u povijesti košarke, supruga Amy tijekom brakorazvodne parnice optužila je da ju je varao s prijateljem

VIDEO

Odvjetnik Amy Duncan tvrdi da je njegova klijentica odavno sumnjala kako je njen suprug biseksualac i u dugogodišnjoj vezi s čovjekom kojeg poznaje još od koledža.

Američki mediji pišu kako se Duncan s dotičnim muškarcem upoznao dok je studirao i igrao košarku na sveučilištu Wake Forest te da su postali najbolji prijatelji. Pišu i da je taj muškarac čak živio s Timom i Amy tijekom njihove prve dvije godine braka.

Za ovogodišnjeg doigravanja u NBA ligi Duncan je započeo brakorazvodnu parnicu s Amy, ali kako je košarkaš San Antonio Spursa uvijek dobro čuvao privatni život za sebe, nije se znalo puno detalja. No sad su isplivali detalji kaotičnog života legendarnoga krilnog centra.

- Amy ga je užasno tretirala tijekom cijelog braka jer je znala da se je... s najboljim prijateljem. Tim je znao da ga je ona stalno varala, ali bio je spreman učiniti sve što je od njega tražila kako ne bi otkrila svijetu da je biseksualac - rekao je za Yardbreaker izvor blizak situaciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Amy Duncan navodno je predala zahtjev za razvodom još u ožujku, no par se dogovorio da s procesom pričekaju barem mjesec dana nakon završetka NBA finala, u kojem su Duncan i Spursi izgubili od Miamija. Njihov je brak već dugo disfunkcionalan, a Tim je prošle godine unajmio privatnog detektiva kako bi potvrdio sumnje da ga supruga vara. Navodno je njena veza sa svojim instruktorom fitnessa trajala više od dvije godine.

Inače, Duncan je jedan od najcjenjenijih košarkaša današnjice i, prema mnogima, najbolji krilni centar u povijesti košarke. Sa San Antoniom je osvojio četiri naslova prvaka (1999., 2003., 2005. i 2007.), a da je ove godine protiv Miamija uzeo i peti prsten, postao bi prvi košarkaš u povijesti koji je osvojio naslov prvaka u tri različita desetljeća.

Tijekom 16-godišnje karijere Duncan je imao prosjek od 20,2 koša i 11,2 skoka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića