Obavijesti

Sport

Komentari 19

Durant na ljeto ide u New York, a LeBron dovodi 'Obrvu' u LA!

Durant na ljeto ide u New York, a LeBron dovodi 'Obrvu' u LA!
1

Durant u Knicksima je priča koja je već debelo u pripremi. A najbolji LeBronov prijatelj novi je agent Anthonya Davisa pa sam 'Kralj' izjavljuje: 'Bilo bi fantastično igrati s AD-jem, a ja sam uvijek znao dovesti igrače'.

VIDEO

Sve upućuje na to da nam se najkasnije na ljeto spremaju dva spektakularna NBA transfera! Glasine su odavno prestale biti samo glasine.

Prošlog tjedna LeBron James je bez zadrške izjavio: "Da, volio bih igrati s Anthonyjem Davisom. To bi bilo fantastično". Koji dan kasnije nekad veliki centar Minnesote i Celticsa, Kevin Garnett, za USA Today je rekao:

- Prvih 12 godina karijere proveo sam u Wolvesima i nikad nisam otišao dalje od finala Konferencije. Nakon prelaska u Boston: odmah NBA titula. Davis je 6,5 godina u New Orleansu. Ne kažem da tamo baš gubi vrijeme, ali... Neću reći ni da nije tako. Vrijeme je za promjenu, a jasno i kamo treba otići. U Lakerse. 'The Brow' i LeBron zajedno. To se mora dogoditi! Kakvih bi 6-7 sjajnih godina Davis mogao imati u LA-u... Osim toga, nije da samo nagađam. Čovjek je promijenio agenta to svi znamo. Sad ga predstavlja Rich Paul. A Rich je LeBronov najbolji friend! Ja vam kažem da se na tom transferu već naveliko radi i da će se dogoditi, kad-tad - rekao je Garnett.

Komentar 'Kralja Jamesa'?

- Uvijek sam regrutirao za klubove u kojima sam igrao. Puno igrača nije htjelo doći u Cleveland... Dok ih nisam nazvao. Sad sam u Lakersima i objektivno: ne mislim da bi bilo baš jako teško 'dovući' nekoga u LA! - rekao je LeBron.

Svi govore isto: KD ide u Knickse

Drugi veliki prelazak "na rasporedu" je u ljetnim mjesecima, a valja se između dva oceana. Sa još zvučnijim imenom: jako velik broj vlasnika NBA-klubova predviđa da će Kevin Durant iz Oaklanda i GS Warriorsa u New York, u Knickse!

Predsjednik Knicksa Steve Mills prije neki dan je izjavio kako je prioritet kluba da 'raste iznutra', da im je važnije sazrijevanje vlastitih mladih košarkaša od lova na slobodne igrače, ali poznati agent Frank Isola ima ulaz u svaki NBA-ured i nije skrivao što je čuo na gotovo svim adresama:

- Vlasnici ili izvršni predsjednici, svejedno... Pričao sam s puno njih ih svi govore isto: KD će u Knickse koji naveliko spremaju lovu za transfer koji bi Madison Square Gardenu vratio NBA-spektakl kakav najpoznatija dvorana na svijetu zapravo i zaslužuje. Durant može uzeti 31,5 milijun ili postati 'free agent'. Sve moje informacije govore da će odbiti tu lovu pa kao slobodan igrač otići u New York  - izjavio je Isola.

NBA: All Star Game-Eastern at Western
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica