Obavijesti

Sport

Komentari 76

Duvnjak: Nestali smo s terena. Ispričavam se Hrvatskoj, nama nakon svega treba dobar reset

Duvnjak: Nestali smo s terena. Ispričavam se Hrvatskoj, nama nakon svega treba dobar reset

Nismo bili pravi od prve utakmice. Od obrane, kontranapada, napada, vraćanja u obranu... Ovo je moj najlošiji turnir za Hrvatsku i preuzimam dio odgovornosti na sebe, rekao je kapetan

VIDEO

Kapetan Domagoj Duvnjak stao je pred kamere i ispričao se za najteži poraz Hrvatske na svjetskim rukometnim prvenstvima u povijesti. Umjesto pobjede i četvrtfinala, Danci su nas razbili 38-26 i poslali kući prije nego što se bilo tko mogao nadati.

- U ime cijele momčadi želim se ispričati hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Nismo bili Hrvatska od prošle godine od prve utakmice. Danas smo dobili jednu lijepu lekciju. Prvo poluvrijeme je bilo OK, a drugo smo nestali s terena. Puno smo primili golova iz kontre i polukontre, Danci su nas pretrčali i lagano pobijedili - rekao je Duvnjak za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcije nakon ispadanja s Mundijala

Pokretanje videa...

Reakcije nakon debakla u Kairu 07:21

- Zašto je sve puno lošije? Moramo napraviti dobru analizu. Nismo bili pravi od prve utakmice. Od obrane, kontranapada, napada, vraćanja u obranu... Nismo uspjeli ući u četvrtfinale. Moram reći kao kapetan da je ovo moj najlošiji turnir za Hrvatsku i preuzimam dio odgovornosti na sebe - dodao je Dule.

Osvrnuo se na ostavku Červara.

- Žao mi je što je izbornik otišao ovakvim porazom. Nije nas to uznemirilo, znali smo da imamo šansu ako Katar pobijedi Argentinu. Izbornik je reagirao kako je reagirao. Održali smo sastanak, to je bilo iza nas, ali opet ništa nije funkcioniralo.

Nema puno vremena za analize jer nas već sredinom ožujka očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre protiv jakih Francuske i Portugala i Montpellieru.

- Mislim da treba napraviti dobar reset. Tu je savez koji će odlučiti o izborniku. Za 40 dana su kvalifikacije, bitan turnir za nas, svi želimo otići na Olimpijske igre. Uvjeren sam da ne može lošije od ovoga, haha. Moramo naći onu atmosferu od prošle godine. Odlična je kemija između nas, mladi-stari, nikakvih problema nije bilo. Navijači su nas lani vukli, ovdje to nije bio slučaj. Moramo napraviti reset i otići na Olimpijske igre - zaključio je Duvnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje