Obavijesti

Sport

Komentari 47

Vlašić: Sukobi u Belgiji? To je pila naopako, nas se ne tiče! Nisam od šogora tražio savjete

Vlašić: Sukobi u Belgiji? To je pila naopako, nas se ne tiče! Nisam od šogora tražio savjete

Čast je dijeliti svlačionicu s Modrićem, njegovo će ime ostati upisano u povijesti. Nije mi dao nikakav savjet za ovu utakmicu. Koliko god bile ove utakmice velike, on ih je odigrao puno, rekao je Vlašić

VIDEO

Hrvatska je demonstrirala sjajnu igru protiv Kanade i unijela euforiju u Lijepu našu, ali to je već sada u zaboravu. Vatreni su se u potpunosti okrenuli ka posljednjem kolu Svjetskog prvenstva gdje nas čeka Belgija. Za osminu finala dovoljan nam je i bod, no izbornik Dalić najavio je, naravno, kako razmišlja samo o pobjedi.

Pokretanje videa...

Gvardiol i Majer nasmijali se na izjavu kanadskog izbornika: Ma neka priča, pokazatelj je teren! 00:58

Utakmica se igra u četvrtak od 16 sati na Ahmed bin Ali stadionu, a kakva su razmišljanja u vatrenom taboru uoči ključne utakmice, otkrio je dalmatinski duo Mario Pašalić i Nikola Vlašić.

Belgijski izbornik Roberto Martinez rekao je kako Belgija ima tek deset posto šansi za pobjedu protiv Hrvatske. Blankin suprug Ruben van Gucht je sportski novinar iz Belgije pa je prisutne zanimalo je li Nikole otkrio neke informacije.

- Svaka utakmica je bitna na Svjetskom prvenstvu. Tako je i ova utakmica posebna za mene. Neću tražiti nikakve savjete od svog šogora. Ne znamo što se događa u Belgiji, nije to naša briga, ne tiče nas se. Mi smo fokusirani na to da odigramo dobru utakmicu. Belgija je odlična ekipa. Pogledajte samo ta imena. Oni su bili dugo prvi na FIFA-inoj ljestvici. Belgijski izbornik možda je pilio naopako i tako pokušao motivirati svoju momčad - rekao je Nikola Vlašić, a Pašalić se nadovezao.

KATAR 2022 - Maroko i Hrvatska u 1. kolu Svjetskog prvenstva

- Oni su odlična momčad, slažem se. Ne smijemo se zavaravati. Belgija je pobijedila prvu utakmicu. Imaju iskustvo i veliku kvalitetu. Oni dugo igraju isti sustav 3-4-3 i prepoznatljiv stil. Ne znam hoće li nešto mijenjati. Neki igrači nisu im ni u formi jer ne igraju puno u klubovima, Moramo biti jako oprezni. Naša motivacija je vrlo visoka.

Kako se naši reprezentativci pripremaju za susret i savjetuje li ih kapetan Luka Modrić, zanimalo je prisutne.

- Čast je dijeliti svlačionicu s Modrićem, njegovo će ime ostati upisano u povijesti. Nije mi dao nikakav savjet za ovu utakmicu. Koliko god bile ove utakmice velike, on ih je odigrao puno. Ne radi dramu, daje nam podršku i zato je on kapetan. Ova utakmica je bitna i ne treba na nju gledati kao nešto 'vau" - rekao je Vlašić.

Hoćete li igrati na bod i kako vidite svoje prvo Svjetsko prvenstvo?

- Jako je teško ući u utakmicu ako idemo na bod. Ako primimo gol, uhvatit će nas panika. Čast mi je što sam tu na svom prvom Svjetskom prvenstvu - rekao je Vlašić, dok je Pašalić dodao:

KATAR 2022 - Susret Maroka i Hrvatske u 1. kolu Svjetskog prvenstva u Kataru

- San je to svakog dječaka, sretan sam što sam tu i što nam se stvari razvijaju u pozitivnom smjeru.

Kakvo je stanje s ozljedom, jesi li sto posto spreman i koliko je bitan taj zajednički duh. Ovo je mix senatora i novih.

- List je dobro, napravio sam magnet. Bilo je to do mog osjećaja mogu li. Sad sam u punom pogonu. Atmosfera je odlična, nije floskula. Zajedništvo je tu - rekao je Vlašić.

O Lukakuu.

- Ako bude igrao, dosta pozornosti ćemo obraćati na njega. Ali nije Belgija samo on, nego i ostali igrači. Moramo se pripremiti za Belgiju, ne za njega - rekao je Pašalić, a Niksi dodao:

- U svakoj momčadi može pomoći, s njim je Belgija opasnija. Mi smo spremni na sve, napravit ćemo analizu i nadam se dobrom ishodu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju