Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dvanaesto izdanje hokejaškog turnira 'Zeleni pak' u Zagrebu

Dvanaesto izdanje hokejaškog turnira 'Zeleni pak' u Zagrebu

U tri dana turnira na velesajamskom klizalištu okupiti oko 150 natjecatelja i 50 članova stručnih stožera te oko 1000 gostiju

VIDEO

U Zagrebu će se od 21. do 23. travnja održati tradicionalni turnir pod nazivom "Doping NIJE hOKej", poznatiji i kao "Zeleni pak". Radi se o Otvorenom prvenstvu Grada Zagreba za hokejaše do 13 godina, koji organiziraju Klub hokeja na ledu "Zagreb" i Zagrebački savez hokeja na ledu. Ovo je 12. izdanje turnira koji će se održati na klizalištu Zagrebačkog velesajma, a sudjelovat će momčadi iz Hrvatske i regije - Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije.

Ukupno će se u tri dana turnira na velesajamskom klizalištu okupiti oko 150 natjecatelja i 50 članova stručnih stožera te oko 1000 gostiju. KHL Zagreb više od deset godina surađuje s Međunarodnim savezom hokeja na ledu (IIHF) i Svjetskom antidopinškom agencijom (WADA) kako bi pripremili ovaj turnir koji, osim samog hokeja na ledu, ima i posebnu misiju - educirati djecu o štetnosti korištenja dopinga u sportu i životu.

Svaki igrač-sudionik turnira proći će interaktivni oblik edukacije koji će provesti djelatnici Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping. Također, najbolje će se nagraditi prema rezultatima koje ostvare u antidopinškom kvizu. Vrijednost takvog pristupa prepoznao je i Hrvatski crveni križ koji je od 2012. postao stalan partner turnira.

Turnir će se pratiti putem službene web stranice, Facebooka, Instagrama te ostalih društvenih mreža, uz izravan prijenos putem interneta. Sve to bit će prilika da se ponovno progovori o štetnosti uzimanja nedopuštenih stimulativnih sredstava te se naglasi važnost predanog treninga, sportskog načina života i zdrave prehrane kao glavnog puta prema uspjehu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz samu natjecateljsku dimenziju turnira, posjetitelji će moći uživati i u dodatnim sadržajima koji su organizirani za njih. Tijekom trajanja turnira, bit će organizirane nagradne igre za publiku, a hrana i piće će biti dostupni na klizalištu. Osim toga, pripremili su i bogat zabavni program za sve posjetitelje, uz glazbu, animaciju, nagradne igre i druge atraktivne sadržaje.

Organizatori turnira pozivaju mališane i odrasle ljubitelje hokeja da dođu, provedu dan u navijanju i zabave se, a ponešto i nauče. Želja im je da se u ugodnoj atmosferi druže, steknu nova prijateljstva te zajedničkim snagama promiču vrijednosti sporta, fair-playa i zdravog životnog stila.

"Ne propustite priliku da budete dio ovog iznimno zanimljivog i edukativnog događaja te nas podržite u našoj misiji da odgojimo mlade sportaše koji će jednoga dana postati pravi uzori u društvu. Program turnira provjerite na internetskoj stranici i vidimo se na klizalištu Zagrebačkog velesajma!", kažu organizatori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?