Obavijesti

Sport

Komentari 18

Medveščak 'međurundu' Ebela otvorio porazom od Villacha...

Medveščak 'međurundu' Ebela otvorio porazom od Villacha...
1

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka izgubili su u gostima kod Villacha 4-2 (1-1, 1-1, 2-0) u prvom kolu drugog kruga EBEL lige, u borbi za poredak od 1. do 6. mjesta

VIDEO

Villach je poveo u 4. minuti golom Justina Taylora. U zadnjoj minuti prvog dijela, Andy Sertich je poravnao rezultat s igračem manje. Dario Kostović u 30. je minuti doveo Zagrepčane u vodstvo 2-1. No, radost nije dugo trajala, jer je samo dvije minute kasnije Nikolaus Hartl poravnao na 2-2.

Pri kraju ogleda je Villach osigurao pobjedu. Prvo je u 54. minuti Scott Hotham zabio s igračem više, a onda je u zadnjoj minuti Markus Peintner postigao gol u praznu mrežu.

Bio je ovo peti susret ovih suparnika u tekućoj sezoni. U svih pet su slavili domaćini u 60 minuta igre. Igrači Villacha vjerojatno se itekako rado sjećaju sraza početkom prosinca, u kojem su pred svojim navijačima slavili s nevjerojatnih 11-2. 'Medvjedima' slijede dvije domaće utakmice, protiv KAC-a u petak, odnosno Linza u nedjelju, u zagrebačkoj Areni.

U drugom krugu, ili takozvanoj 'međurundi', na rasporedu je 10 kola. Svaka momčad odigrat će pet utakmica na svom ledu i pet u gostima, nakon čega će biti poznat konačni poredak, odnosno svih osam momčadi koje će igrati u doigravanju. Prvih šest, među kojima je i Medveščak, već su osigurali doigravanje, u koje će se plasirati i dvije najbolje momčadi iz skupine za poredak od 7. do 12. mjesta.

Novost je da će prve tri najbolje momčadi iz prve skupine moći birati suparnike u četvrtfinalu, i to između onih klubova koji će biti plasirani između 5. i 8. mjesta.

S prenesenim bodovima iz prvog kruga (Vienna Capitalsi su prenijeli četiri boda, Medveščak tri, Graz dva, Villach jedan, a KAC i Linz 0 bodova), Medveščak je trenutno treći u prvoj skupini s 3 boda, koliko ima i Villach na drugom mjestu. Vode Vienna Capitalsi sa 6 bodova.

EBEL, 1. kolo drugog kruga:

za poredak od 1-6 mjesta:

Villach - Medveščak 4-2

Graz - Linz 4-7

KAC - Vienna Capitals 0-3

Redoslijed: 1. Vienna Capitals 6, 2. Villach 3, 3. Medveščak 3, 4. Linz 2, 5. Graz 2, 6. KAC 0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu