Eh, da bar Buljat nije kosio sve Ruse koje je vidio u 16 metara | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 32

Eh, da bar Buljat nije kosio sve Ruse koje je vidio u 16 metara

Eh, da bar Buljat nije kosio sve Ruse koje je vidio u 16 metara
1

Šeprtljavi Hajdukov stoper iz čista mira poklonio je Zenitu dva kaznena udarca. Srećom, 'bijelima' ide na ruku remi AEK-a i Anderlechta (1-1) u Grčkoj

VIDEO

Kako je počelo, i kako smo igrali, na koncu je dobro i završilo. Oni su ipak neki drugi svijet. Da smo na kraju i izjednačili, ne bi to bilo realno, rekao je Mario Maloča i tako u jednoj rečenici sažeo sve što je gotovo 30.000 gledatelja vidjelo na Poljudu.

A vidjeli su jakog, razigranog Zenita, i slabašnog Hajduka, koji se poput pučkoškolca nekako provukao na početku školske godine a onda naletio na najstrožeg profesora i dobio po prstima. Bolna stvarnost za navijače Hajduka je činjenica kako je i ova, praktično rezervna postava Zenita, prejaka, a prilike za remi dočepali su se tek nakon što su igrači Zenita potpuno pustili gas.

- Nije se Hajduk vratio u igru, nego smo ga mi vratili. Ako želiš biti drugi u skupini, ne možeš ovako otvoriti utakmicu -rekao je Zenitov napadač Danko Lazović.

Nerješiva enigma za Splićane bio je talijan Alessandro Rosina, koji je u prvom poluvremenu imao veći posjed lopte od kompletne postave Splićana. Subašić mu je, doduše, obranio drugi penal za Zenit u 60. minuti, nakon što je Jurica Buljat počeo kositi sve Ruse koje je vidio u 16 metara, no lopta se odbila Talijanu koji je lakoćom zabio za 3-0.

- Imamo još 180 minuta protiv AEK-a i Anderlechta, moramo dati sve od sebe i pokušati izboriti prolaz - rekao je Marin Ljubičić.

Veliki pljesak čitavog Poljuda dobio je Ivica Križanac, koga je, zbog bolnih leđa, Spalletti izvukao iz igre u drugom dijelu.

- Hajduk me razočarao, ali to nije moj problem. Možda jednom i zaigram u bijelom dresu, no to je pitanje za čelne ljude Hajduka - rekao je 31-godišnji Omišanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal
TEŽAK PORAZ

Hrvatska - Španjolska 0-3: Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal

Nestrpljivo smo iščekivali prvu utakmicu na Euru pa doživjeli bolno prizemljenje. Španjolska nas je razbila 3-0 golovima Morate, Ruiza i Carvajala. Sve smo primili u prvom poluvremenu, a u nastavku je Petković promašio penal