Sport

Komentari 37

EHF bira najbolje na Euru: Pet Kauboja u borbi za udarni tim

EHF bira najbolje na Euru: Pet Kauboja u borbi za udarni tim

Ususret nedjeljnom finalu, polako se počela formirati i najbolja sedmorka turnira. U prvoj fazi prvenstva, idealna momčad ostala je bez i jednog Hrvata. Ovog puta EHF je ispravio nepravdu

Hrvatska rukometna reprezentacija u nedjelju od 16.30 sati igra finale Europskog prvenstva sa Španjolskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon, na ovim prostorima, neviđenog rukometnog trilera s Norveškom i pobjede tek nakon drugog produžetka golom Željka Muse u zadnjoj sekundi, Kauboji će u prvom finalu nakon 10 godina imati priliku doći do zlata. Neporaženi.

Već smo se susreli sa Španjolcima, u drugom krugu odigrali smo 22-22, i u nedjelju ćemo se svi nadati najboljem. Jer pokazali su da su zreli za poraz, samo se moraju poklopiti dobro raspoloženje ključnih igrača i malo sreće. Kvalitetu imamo.

Ususret nedjeljnom finalu, polako se počela formirati i najbolja sedmorka turnira. U prvoj fazi prvenstva, idealna momčad ostala je bez i jednog Hrvata. No, ovog puta EHF je ispravio nepravdu i u konkurenciji su čak petorica Kauboja.

To su: Marin Šego, David Mandić, Igor Karačić, Luka Stepančić i Domagoj Duvnjak.

Na popisu se nalazi ukupno 40 rukometaša iz 12 reprezentacija, a svi su raspoređeni u osam kategorija.

Odabir traje do kraja subote 25. siječnja, a glasati se može jedino putem službene aplikacije Europskog rukometnog prvenstva dostupne na Apple Storeu i Google Play Storeu.

Najbolji golman:

Najbolje lijevo krilo:

Najbolji lijevi vanjski:

Najbolji srednji vanjski:

Najbolji pivot:

Najbolji desni vanjski:

Najbolje desno krilo:

Najbolji obrambeni igrač:

Najčitaniji članci