Sport

Komentari 12

Ekipa s WRC-a za suvenir uzela gumu: Iz Slovenije nam nude i 6000 eura, ali ne prodajemo ju

Ekipa s WRC-a za suvenir uzela gumu: Iz Slovenije nam nude i 6000 eura, ali ne prodajemo ju

Vesela šestorka iz Dubrovčaka Lijevog nedaleko Ivanić Grada postala je internet senzacija. Uzeli su gumu nakon što je ona otpala vozilu u zavoju na utrci WRC Croatia Rallyja

Taman smo se spremili otići. Prolazila je pretposljednja posada kada im je otpao desni kotač i počeo se kotrljati u šumu. Odmah smo potrčali prema njemu jer smo znali da imamo jako malo vremena do prolaska sljedećeg automobila. Kada sam primio felgu, još je bila vruća, rekao je za Večernji list Ivan Novaković (20) koji je s ekipom kući donio vrijedni suvenir s WRC Croatia Rally utrke.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Podsjetimo, šestero mladića postali su viralni hit nakon što su u nedjelju, na zadnjem danu utrke Croatia Rally, ugrabili zanimljiv 'suvenir'. Sve su, naravno i snimili i objavili na društvenim mrežama.

Pomoću štapova su uhvatili suvenir i krenuli prema cilju, a ubrzo su sreli i ekipu kojoj je otpao kotač.

Prvo su im rekli da moraju vratiti gumu, ali nakon toga je šef tima istaknuo da su guma i felga neupotrebljive pa da sve mogu zadržati čime ih je veoma usrećio. Također, jedan zaljubljenik u reli iz Slovenije ponudio im je 6.000 eura za gumu, ali dečki ističu kako nema cijene za koju bi prodali kotač.

 -Zbog ovakvih se stvari i rade WRC reliji, zbog nas navijača koji vjerno pratimo svaku utrku - rekao je za Večernji list Kristijan Tumpak i potvrdio da za nema cijene za koju bi dali novi 'suvenir'.

Najčitaniji članci