Obavijesti

Sport

Komentari 5

Emotivan susret na Maksimiru: Teško bolesnoj Antoniji Dinamo ispunio želju, upoznala je Livija

Emotivan susret na Maksimiru: Teško bolesnoj Antoniji Dinamo ispunio želju, upoznala je Livija
21

Navijačici Dinama koja boluje od leukemije velika je želja bila sresti golmana "modrih". Susrela se s prvom momčadi u petak prijepodne, a bit će i posebna gošća na derbiju s Hajdukom

VIDEO

Antonija Bošnjak (15) iz Branjina Vrha u blizini Belog Manastira velika je navijačica Dinama i obožavateljica Dominika Livakovića. Velika joj je želja bila upoznati "jedinicu" hrvatske nogometne reprezentacije. Želju joj je ovaj petak ispunio Dinamo i zaklada Nema predaje.

Godinu i pol dana Antonija se bori s leukemijom. Liječila se u Osijeku i Zagrebu, trenutačno je na zagrebačkom Rebru. Borba s opakom bolešću iziskivala je velike troškove s kojima se obitelj teško nosi, otac Željko umirovljeni je ratni invalid, a majka Ksenija zaposlena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vodeći ljudi Dinama i zaklade primili su Antoniju i obitelj na Maksimiru i uručili joj donaciju od 10.000 eura uz ulaznice za derbi s Hajdukom. Ipak, Antoniji je najviše značio susret s Livakovićem. Uručio joj je dres i potpisane golmanske rukavice. Pala je i pokoja suza.

Zagreb: Djevojčica Antonija Bošnjak posjetila GNK Dinamo

- Nemamo riječi, bez teksta smo, što da kažemo... Mislim da do kraja života nećemo moći zahvaliti za ovo što su nam zaklada i Dinamo priredili. Nismo mogli niti sanjati da bi nam netko pružio takvu pomoć, a kamoli ovako nas ugostio ovih par dana. Mi smo veliki navijači Dinama, ja od malena pratim utakmice, volim plavu boju, a Antonija otkada se liječi u Zagrebu doslovno je posebno zaluđena Dinamom. Ispunili ste joj želju, upoznala je Dominika, poklonili ste nam novčana sredstva što nam neizmjerno znači i presretni smo. Zbog naše ne baš lagane životne i financijske situacije susreli smo se s brojnim teškim trenucima do sada i od srca zahvaljujemo klubu i zakladi na pruženoj pomoći i velikom srcu koje su svi ovdje pokazali za našu obitelj. Bit ćemo im zauvijek zahvalni - rekao je otac Željko.

Zagreb: Djevojčica Antonija Bošnjak posjetila GNK Dinamo

Iako je Slavonka, Antonija je velika navijačica Dinama. U šali zna reći da se osjeća purgericom, piše pjesme o "modrima" i voli crtati, soba joj je oblijepljena Dinamovim slikama i članica je maksimirskog kluba. Kaže kako bi jednog dana voljela imati vlastiti auto s registracijom BM 1986 DZ.

- Iznimna nam je čast ugostiti djevojčicu Antoniju i njezine roditelje u Zagrebu i na Maksimiru, i sretni smo što imamo priliku omogućiti im ove nezaboravne trenutke. Nadamo se da će novčana donacija kluba i zaklade biti od pomoći u njezinom liječenju i što bržem ozdravljenju te da će obitelji olakšati njihovu borbu. Sve nas je posebno dirnula ova priča i želimo obitelji puno lijepih zajedničkih trenutaka u budućnosti. Kod nas su uvijek dobrodošli. Bit postojanja Dinamove zaklade upravo je u tome da između ostaloga pomaže navijačima koji se nalaze u teškim životnim situacijama i ponosni smo što imamo mogućnost pomagati na ovaj način - rekla je predsjednica uprave Dinama i upraviteljica zaklade Vlatka Peras.

Zagreb: Djevojčica Antonija Bošnjak posjetila GNK Dinamo

Antonija voli strane jezike, upisala je školu za hotelijersko-turističkog tehničara u Osijeku. Najesen je očekuje nastavak liječenja i svakodnevni put na nastavu 35 kilometara. Nakon posjeta stadionu dočekali su je i u zagrebačkom zoološkom vrtu, a "modri" će i dalje pratiti njenu borbu u želji za brzo ozdravljenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...