Obavijesti

Sport

Komentari 19

Emotivni tekst o Modriću: 'Luka, prijatelju, ne idi. Ostani tu...'

Emotivni tekst o Modriću: 'Luka, prijatelju, ne idi. Ostani tu...'

Njegovu sjajnu igru ​​vrijedilo je uokviriti. Radio je sve i svašta. I to bez ijedne pogreške, ali ono što je radio na kornerima ostat će zapamćeno, piše AS

VIDEO

Koliko god neki smatrali da više ne može igrati na ovoj razini i na koliko god dugo ga Carlo Ancelotti prikovao za klupu, pokazao je da klasa nikada ne blijedi. Jednom genijalac, uvijek genijalac.

Pokretanje videa...

luka modrić na kutiji šibica 00:58

Navijači Real Madrida slave Luku Modrića koji je odigrao fenomenalno u pobjedi protiv Celte Vigo (4-0). Bila je to još jedna briljantna partija hrvatskog maestra koja je podsjetila na najblistavije dane njegove karijere. Dirigirao je igrom svoje momčadi, razigravao suigrače i plesao terenom samo onako kako on zna. Samo dva tjedna ranije je obukao plašt heroja i zabio čudesan gol za pobjedu protiv Seville. Ne igra puno, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi.

LaLiga - Real Madrid v Celta Vigo

Dokazao je sebi, Ancelottiju i svima da njegova madija ne blijedi. Možda neće sljedeće sezone trčati Bernabeuom, ali i s 38 godina može rješavati utakmice i biti od velike pomoći Realu u borbi za trofeje ove sezone.

Biologija čini svoje, Luka neće igrati vječno, koliko god mi to htjeli. Ovo mu je možda i posljednja sezona u kraljevskom klubu i zato uživajmo dok god ova čarolija traje. 

Novinar madridskog AS-a Tomas Roncero je Luki posvetio emotivan tekst u kojem ga moli da ostane.

- Budući da je dva sata prije utakmice potvrđeno da je Modrić starter, moj WhatsApp je bio ispunjen porukama mojih grupa koje su mi pokazivale njihovu radost što mogu vidjeti Luku od početka utakmice. Hrvat je puno više od velikog nogometaša. On je ikona Bernabeua, jedina Zlatna lopta u ekipi i nogometaš koji je drugačiji - piše AS.

LaLiga - Real Madrid v Sevilla

- Njegovu sjajnu igru ​​vrijedilo je uokviriti. Radio je sve i svašta. I to bez ijedne pogreške, ali ono što je radio na kornerima ostat će zapamćeno. Kad je izlazio, 73.644 navijača koji su ispunili Bernabeu ustali su skandirajući Hrvatu. Čista emocija. Čisti osjećaj. Navijači ga vole. Modrić je Petar Pan, on je i dalje igrač broj 10. Ne idi, prijatelju. Luka, ostani.

Modrić je nekoliko puta izrazio želju završiti karijeru u klubu gdje je postao legenda. A hoće li ostati još barem jednu sezonu, to ovisi samo o Realu koji mu mora staviti novi ugovor na stol. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika