Sport

Komentari 0

Engleski navijač preminuo dok je slavio Kaneov pobjednički gol

Engleski navijač preminuo dok je slavio Kaneov pobjednički gol

Njegova obitelj i prijatelji pozivaju sve engleske navijače da u četvrtfinalnoj utakmici protiv Ukrajine podignu čaše kako bi odali počast preminulom Charlieju Naughtonu

Engleski navijač srušio se u lokalnom pubu tijekom utakmice Engleske i Njemačke te je nažalost preminuo. 

Charlie Naughton (29) slavio je pobjednički gol Harryja Kanea iz 86. minute zajedno s obitelji i prijateljima koji su pozvali hitnu pomoć u trenutku kada je navijač iznenada pao na pod. 

Liječnici su se borili za njegov život više od tri sata, ali  mladi engleski navijač ovu bitku je izgubio. 

Charlie je navijao za Chelsea te je uživao gledati reprezentativne utakmice. Zvijezde Engleske Reece James i Mason Mount na društvenim mrežama odali su počast navijaču 'bluesa' iz zapadnog Londona. 

"Počivao u miru Charlie", napisao je James na Twitteru, a Mount je odgovorio s emojijem plavog srca i bijelom golubicom. 

Njegova obitelj pokrenula je inicijativu koja se dijeli društvenim mrežama s ciljem pozivanja navijača engleske reprezentacije da u subotu u četvrtfinalnoj utakmici protiv Ukrajine podignu čaše u njegovo sjećanje. 

"Naš dragi dječak Charlie iznenada je otišao u utorak 29. lipnja 2021. kada je Harry Kane zabio drugi gol za Englesku. Dok ćete navijati za Englesku na ovogodišnjem Euru, podignite čašu za našeg Charlieja", piše u objavi na društvenim mrežama. 

Najčitaniji članci