Sport

Komentari 5

Engleski navijači vraćaju se na tribine u zadnja dva kola lige

Engleski navijači vraćaju se na tribine u zadnja dva kola lige

Premier Liga nije ista bez navijača, a ovo označava ključan korak prema povratku punih stadiona što bi uključivalo i gostujuće navijače od početka iduće sezone, napisali su u priopćenju

Čelnici Premier lige potvrdili su povratak ograničenog broja navijača na stadione u posljednja dva kola ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: Neredi navijača

Prošli tjedan je donesena odluka da će se rasporedi utakmica pretposljednjeg kola prilagoditi tako da će svaka momčad biti u mogućnosti odigrati jednu utakmicu na domaćem terenu uz navijače.  

Utakmice 37.  kola igrat će se 18. i 19. svibnja, dok će se zadnje kolo Premier lige igrati 23. svibnja s početkom od 16 sati. 

- Očekuje se kako će se navijači na stadione moći vratiti u ograničenom kapacitetu  od 17. svibnja, s obzirom na konačnu vladinu odluku o planiranim uvjetima koji će biti objavljeni najkasnije 10. svibnja - piše u priopćenju. 

Chelsea v Everton - Premier League - Stamford Bridge

- Uslijed konzultacija s klubovima dogovoreno je kako utakmice neće biti otvorene za gostujuće navijače zbog raznih operacijskih izazova u cijeloj ligi, te potrebe da se omogući ravnopravan status, a pritom maksimizira mogućnost prisustva domaće publike - dodali su. 

- Sigurnost navijača je od presudne važnosti. Klubovi su već dokazali da imaju uvjete koji pružaju sigurno okruženje tijekom aktualne pandemije što uključuje i operacijske planove za siguran povratak navijača na stadione. Premier Liga nije ista bez navijača, a ovo označava ključan korak prema povratku punih stadiona što bi uključivalo i gostujuće navijače od početka iduće sezone - zaključili su.

Najčitaniji članci