Obavijesti

Sport

Komentari 16

Englezi ne smiju u Rim! Uefa je zabranila, vraća im se novac

Englezi ne smiju u Rim! Uefa je zabranila, vraća im se novac

Engleski savez imao je pravo na 2500 ulaznica, ali ih je prije nekoliko dana odbio prodati na službenim kanalima. Uslijedio je rasplet - FA se ogradio znajući da stiže zabrana Uefe

VIDEO

Krovna europska nogometna organizacija (Uefa) zabranila je dolazak engleskim navijačima u Rim! Engleska nogometna reprezentacija će na kultnom Olimpijskom stadionu igrati četvrtinale Eura 2020 protiv Ukrajine pred znatno manje svojih navijača nego što bi htjela.

POGLEDAJTE VIDEO: Kultni Wembley

Pokretanje videa...

Wembley uoči Engleska - Hrvatska 02:18

Engleski nogometni savez (FA) imao je pravo na 16 posto od 16 tisuća mjesta što je 2.560 ulaznica, no ranije ovog tjedna odbio ih je prodavati na svojim službenim kanalima. U FA-u su znali što je posrijedi pa su se unaprijed ogradili od svega i prebacili ulaznice na druge distributere...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A onda je uslijedio rasplet. Stigla je službena objava Uefe u kojoj zabranjuje dolazak u Rim engleskim navijačima s prebivalištem na Otoku. Razlog nije huliganizam već Delta soj korona virusa.

Euro 2020 - Round of 16 - England v Germany

- Zabranjena je prodaja ulaznica, a one koje su već prodane navijačima s prebivalištem u Ujedinjenom Kraljevstvu bit će poništene. To je odluka Uefe i Odjela za javnu sigurnost za utakmicu Ukrajine i Engleske koja se igra 3. srpnja na Olimpijskom stadionu u Rimu - stoji u službenoj objavi.

Ako bi neki engleski navijač htio gledati utakmicu četvrtfinala protiv Ukrajine u Rimu, morao bi provesti pet dana u karanteni u Italiji. Budući da se utakmica igra u subotu, velik dio navijača ostat će bez mogućnosti gledati svoju reprezentaciju u četvrfinalu Eura.

Euro 2020 - Round of 16 - England v Germany

Uefa je pokrenula inicijativu vraćanja novca pa će im se kupljene ulaznice refundirati, no mala je to utjeha za engleske navijače, koji su uvjereni kako se 'nogomet vraća kući' ove godine i da će Engleska biti prvak.

Engleska će ipak imati nešto navijača na stadionu jer ih je nekolicina pristigla ranije, a bit će i onih s prebivalištem izvan UK-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu