Obavijesti

Sport

Komentari 2

Englezi odredili termin finala kupa, a Španjolci nove sezone

Englezi odredili termin finala kupa, a Španjolci nove sezone
1

Englezi i Španjolci uskoro će se, kao i Talijani, pridružiti Nijemcima u nastavku klupske nogometne sezone. Umjesto početkom lipnja, nogometaši bi na odmor trebali početkom kolovoza

VIDEO

Engleski nogometni savez (FA) objavio je kako će se finale ovosezonskog FA Kupa, najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, održati 1. kolovoza.

Nakon što su se engleski prvoligaši u četvrtak dogovorili da se prvenstvo nastavlja 17. lipnja, FA je u petak objavio kalendar preostalih faza natjecanja u Kupu.

Pokretanje videa...

02:12

Tako je predviđeno da se četvrtfinalni susreti igraju 27. i 28. lipnja, a polufinalni 11. i 12. srpnja.

Četvtfinalni parovi Kupa su Leicester City - Chelsea, Newcastle United - Manchester City, Sheffield United - Arsenal i Norwich City - Manchester United.

Sljedeća sezona španjolskog nogometnog prvenstva trebala bi početi 12. rujna ako nastavak ove sezone, koji je predviđen za 11. lipnja protekne prema predviđanjima, izjavio je predsjednik La Lige Javier Tebas.

Španjolsko nogometno prvenstvo prekinuto je 12. ožujka zbog pandemije korona virusa te bi se trebalo nastaviti seviljskim derbijem 11. lipnja. Prema sadašnjem planu, preostalih 11 kola Primere trebalo bi se odigrati do 19. srpnja. Uoči nastavka na vrhu ljestvice je Barcelona sa 58 bodova, dva više od drugog Reala iz Madrida.

Švicarsko nogometno prvenstvo nastavit će se 19. lipnja, odlučeno je na sastanku klubova održanom u petak.

Na sastanku na kojemu je sudjelovalo svih 20 klubova koji se natječu u prvoj i drugoj ligi, odlučeno je kako će se prvenstva nastaviti u oba ta ranga te bi trebala završiti do 2. kolovoza, a sve utakmice igrat će se bez gledatelja.

Do kraja prvenstva u Švicarskoj je ostalo čak 13 kola pa će se igrati ubrzanim ritmom zbog čega će biti dopušteno do pet izmjena po momčadi.

(jt)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu