Obavijesti

Sport

Komentari 0

Englezi: Srećom po Aston Villu, Modrić neće igrati za Zrinjski

Englezi: Srećom po Aston Villu, Modrić neće igrati za Zrinjski

Aston Villa je nemjerljivo kvalitetnija ekipa od nas, dat ćemo maksimum, vidjet ćemo koliko će to biti dovoljno, pomalo zvuči nestvarno da je pred utakmicu Zrinjski prvi u grupi, a Aston Villa posljednja, rekao je Krunoslav Rendulić

VIDEO

Aston Villa je 1982. osvojila Kup prvaka pobijedivši Bayern u finalu, no ni engleski velikan nema ono što ima Zrinjski. U Mostaru se stvarala Zlatna lopta. 

Pokretanje videa...

Modrić i policajac 00:24

Kao talentirani igrač, ali još krhki mladić slabašne građe, Luka Modrić se čeličio na travnjacima diljem BiH protiv čvrstih i kršnih igrača. Primao je udarce, trpio teške prekršaje po lošim terenima, no rastao je svakog dana. Već tada bio je primjetan njegov čudesni talent kojeg je izbrusio u Dinamo pa potom otišao u Tottenham i u sljedećim godinama napunio vitrine trofejima i postao jedan od najboljih veznjaka svih vremena.

ARHIVA - Luka Modri? u dresu Zrinjskog iz Mostara i Intera iz Zapreši?a

No, nije ovo još jedan tekst o hrvatskom genijalcu. Zrinjski je ove sezone ispisao povijest postavši prvi bh. klub u grupnoj fazi europskog natjecanja, a potom u prvom kolu Konferencijske lige senzacionalno preokrenuo 0-3 i slavio protiv AZ Alkmaara. Mostarce večeras od 21 sat čeka pakleno težak zadatak, u drugom kolu gostuju kod Aston Ville, a engleski mediji sretni su jer za Zrinjski više ne igra Luka Modrić.

-  Do prije nekoliko mjeseci nije puno navijača Aston Ville čulo za Zrinjski, ali spomen najslavnijeg bivšeg igrača tog kluba iz Bosne i Hercegovine bit će dovoljan da sjednu i počnu slušati. Srećom po Villu, Luka Modrić neće biti dio momčadi Zrinjskog koja u četvrtak gostuje na Villa Parku u Konferencijskoj ligi. Zvijezda Real Madrida zna koliko je na putu do vrhunca važna bila njegova posudba u taj klub - piše Daily Mail. 

Mostar: Slavlje igrača Zrinjskog nakon čudesne pobjede protiv AZ Alkmaara u Konferencijskoj ligi

Ako je pobjeda protiv AZ-a bila senzacija, pogotovo nakon zaostatka od tri gola, i bod na Villa Parku bi za prvaka BiH bio ravan čudu. Većina nogometaša engleskog velikana nije ni čula za Zrinjski. 

- Nikada nisam čuo za ekipu s kojom igramo, ali ipak nije uvreda prema njima. Gubili su 3:0 u svojoj posljednjoj utakmici i uspjeli pobijediti 4:3, tako da znamo da nas čeka težak meč - rekao je igrač Aston Ville Ezri Konsa. 

Mostar: Drugo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, HSK Zrinjski Mostar - SK Slovan Bratislava

Krunoslav Rendulić rado bi večeras na raspolaganju imao Luku Modrića, no ta vremena su davna prošlost. Morat će s aktualnim kadrom smiksati nešto.

- Aston Villa je nemjerljivo kvalitetnija ekipa od nas, dat ćemo maksimum, vidjet ćemo koliko će to biti dovoljno, pomalo zvuči nestvarno da je pred utakmicu Zrinjski prvi u grupi, a Aston Villa posljednja - rekao je hrvatski trener Krunoslav Rendulić.

Utakmica počinje u 21 sat, a prijenos je na Areni Sport 2. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika