Obavijesti

Sport

Komentari 2

EP U-20: Start na tragu brončanih Novozelanđana

EP U-20: Start na tragu brončanih Novozelanđana
1

Bojan Bogdanović utrpao je Nijemcima 32 koša, a naša je U-20 repka nakon produžetka slavila 91-86. A u Grčku još nisu stiglii Delaš i Zubčić

VIDEO

Nakon što je košarkaška U-19 reprezentacija s Novog Zelanda donijela svjetsku broncu, godinu dana starija generacija uspješno je startala na Europskom prvenstvu na grčkom Rodosu. Iako su već u prvoj četvrtini gubili 14 razlike, izabranici Darka Kuncea izborili su produžetak protiv Njemačke te naposljetku slavili 91-86.
Bojan Bogdanović, 20-godišnji bek iz Mostara, koji je još kao junior iz Zrinjskog prešao u Real Madrid, na početku prvenstva podsjetio je o kakvom se talentu radi. Zabio je 32 koša, među kojima i sva slobodna bacanja u zadnjim minutama, kojima je Hrvatska došla do produžetka, a onda i ključnu tricu kojom je pobjegla na 85-79. Centar Šibenika Miro Bilan dodao je 19 poena i 8 skokova, a bek Zadra Pavle Marčinković 16 i 7 skokova.
Hrvatska u skupini D u petak (18 sati) igra protiv Ukrajine, a u subotu (20.15) protiv Srbije. Naši su istočni susjedi prilična nepoznanica, s obzirom da je njihova U-20 reprezentacija igrala na nedavnim Mediteranskim igrama. Tamo je fino namučila našu zlatnu B-selekciju, pa izgubila od Albanije i završila - zadnja.
U drugom krugu, u koji prolaze po tri momčadi iz svake skupine, hrvatskoj momčadi trebali bi se pridružiti Mario Delaš i Tomislav Zubčić, koji su dobili nekoliko dana slobodno nakon osvajanja bronce na Novom Zelandu. A na izborniku Kunceu, inače treneru Dubrovnika, bit će kako ovaj nedvojbeno talentirani dvojac uklopiti u momčad koja je cijele pripreme prošla bez njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu