Obavijesti

Sport

Komentari 0

EP u vaterpolu otvorit će gosti iznenađenja i poznata imena

EP u vaterpolu otvorit će gosti iznenađenja i poznata imena

Večernji program počinje u 19:00 s utakmicom Grčke i Francuske, u 20:00 na rasporedu je ceremonija svečanog otvaranja Europskog prvenstva s gostima iznenađenja, a nakon toga, slijedi koncert u Jana Vodenom Gradu

VIDEO

U kolijevci hrvatskog vaterpola – gradu pod Marjanom, u tijeku je 35. Europsko prvenstvo u vaterpolu koje suorganiziraju LEN i Hrvatski vaterpolski savez (HVS). Grad Split i Spaladium Arena domaćini su ukupno 28 reprezentacija (12 ženskih i 16 muških), ali i brojnim navijačicama i navijačima iz svih dijelova Europe, kao i popratnim zabavnim sadržajima u sklopu Jana Vodenog grada, sportsko – zabavnog koncepta koji će biti dio vaterpolske priredbe u Lijepoj našoj.

Uz 92 utakmice koje će iznjedriti nove europske prvakinje i prvake, u Spaladiumu će odjekivati glazbeni taktovi i note nekih od najboljih izvođača na hrvatskoj glazbenoj sceni. Tako ćemo danas, na dan svečanog otvaranja Europskog prvenstva imati ekskluzivnu priliku uživati u koncertu Zorice Kondže, Gorana Karana, Tedija Spalata, Lidije Bačić, Ante Gele i Banovog banda. Mjesto zbivanja je popularni Jana Vodeni grad u sklopu Spaladium Arene, a da biste ušli u isti, potrebno je imati kupljene ulaznice za utakmice toga dana Europskog prvenstva. Večernji program počinje u 19:00 s utakmicom Grčke i Francuske, u 20:00 na rasporedu je ceremonija svečanog otvaranja Europskog prvenstva s gostima iznenađenja, a nakon toga, slijedi koncert u Jana Vodenom Gradu.

Pozivamo vas da dođete i da svojim prisustvom uveličate svečanu ceremoniju otvaranja Europskog prvenstva u Spaladium Areni, s početkom u 20:00. Zatim, glasno s tribina uz crveno bijele kockice bodrimo naše vaterpoliste u premijernom nastupu u Spaladiumu i vjerujemo da ćemo slavljenički i s pjesmom okruniti ponedjeljak.

Budite nam dragi navijači Barakudica i Barakuda te dragi gosti u Jana Vodenom gradu. Ulaznice su u prodaji u sustavu Adriaticketa i na blagajni Spaladium Arene danas od 10 do 18 sati. Vidimo se!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani