Obavijesti

Sport

Komentari 12

Eriksen: Sami sebi smo pucali u nogu, da je ona stativa ušla...

Eriksen: Sami sebi smo pucali u nogu, da je ona stativa ušla...
1

'Bili smo ispod svake razine, nismo odigrali kako se očekuje. Prvih 20 minuta smo samo gledali kako nam se igraju s loptom pred očima, a to je ravno samoubojstvu', rekao je Danac Christian Eriksen

VIDEO

Danski fantazist Christian Eriksen (27) nije skrivao razočarenje porazom svog Tottenhama od Ajaxa (1-0) u prvom polufinalnom dvoboju Lige prvaka.

- Nije bitna formacija u kojoj smo započeli utakmicu. Jednostavno, kasnili smo, bili iza svake lopte. Tek u drugom poluvremenu smo počeli igrati direktnije, ali nitko normalan ne želi igrati kao mi u prvom poluvremenu. Svi smo bili razočarani na poluvremenu jer se nismo mogli nositi s njima na istoj razini. Izgubili smo, ali smo bili bolji u drugom poluvremenu - rekao je Danac za BT Sport.

- Bili smo ispod svake razine, nismo odigrali kako se očekuje. Prvih 20 minuta smo samo gledali kako nam se igraju s loptom pred očima, a to je ravno samoubojstvu posebno protiv momčadi koja teži većem posjedu lopte. Moramo to promijeniti. Pomogli smo im da izgledaju lijepo i omogućili im da misle kako kontroliraju događanja na terenu.

Tottenham Hotspur v Manchester City - Premier League - Wembley Stadium

Eriksen nije želio tražiti izlike, iako se mora priznati da su Tottenhamu nedostajali Harry Kane i Heung-Min Son.

- Ne možemo stalno pričati i ozlijeđenima. U polufinalu Lige prvaka nije važno tko igra, trebali smo biti jači. Imamo sreće što su pogodili stativu pred kraj utakmice jer bi s 2:0 za njih utakmica idućeg tjedna bila sasvim drugačija. Moramo se popraviti kako god znamo, ali vjerujemo da ništa nije izgubljeno - zaključio je Eriksen.

Ajaxov trener Erik ten Hag blistao je od sreće.

- Borili smo se kao lavovi. Posebno u prvom poluvremenu, imali smo dobar protok lopte i zasluženo smo zabili gol. Mogli smo im zabiti još koji jer smo u zadnjoj trećini imali puno rješenja, ali nema veze - dobar rezultat - kazao je Erik ten Hag koji je ipak imao par zamjerki na račun svoje momčadi:

- Nismo dobro reagirali nakon zamjena. Više nismo uspijevali sačuvati loptu i puno smo se trošili u trci s njima. Tottenham je preuzeo rizik u igri i bili su opasni, pritisnuli su nas. Moramo lopti cijeniti više, ali bili smo primorani promijeniti sustav igre. Siguran sam da će Englezi izvući pouke iz ove utakmice, ali i mi ćemo. U uzvratu ćemo morati odigrati još bolje nego danas, ali zadovoljan sam našim rastom - završio je nizozemski stručnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani