Sport

Komentari 12

Etto: Sammir će pokazati da opet može igrati kao nekad...

Etto: Sammir će pokazati da opet može igrati kao nekad...

Za Dinamo je odigrao je 76 europskih utakmica, kao niti jedan igrač u povijesti kluba, a ukupno ima 294 nastupa. Za Dinamo je odigrao genijalnih utakmica, ali znao je noći provoditi u policijskim postajama

Prije 12 i pol godina, u veljači 2007., Sammir je na Kantridi debitirao za Dinamo. Od tog trenutka, za momčad iz Maksimira odigrao je 294 utakmice i zabio 60 golova. U Europi je za Dinamo odigrao 76 utakmica, najviše u povijesti kluba. U jednom trenutku, s primanjima oko milijun eura na godinu, bio je najplaćeniji igrač svlačionice. Nakon avantura u Kini i Brazilu, Sammir se vraća u HNL.

slaven bilic

- Ovo je dobar potez Lokomotive, Sammir još može igrati na visokoj razini, kao što je igrao. Nadam se da će to i pokazati - rekao je Etto, Sammirov prijatelj i Brazilac kojeg su u Maksimiru obožavali.

No Sammirove odlične igre, kao protiv Malmöa ili Werdera, padale su u drugi plan zbog problema s alkoholom, noćnim izlascima, noćenjima u policijskoj stanici... Prijatelji kažu da se smirio, da opet želi igrati na vrhunskoj razini.

- Ako je pravi, Sammir može igrati za Real - rekao je direktor Lokomotive Božidar Šikić.

Ako je pravi, Sammir je igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu.

- Ako je pravi, to je igrač koji će uvijek na stadion privući gledatelje - kaže Etto.

A, da li je pravi, saznat ćemo vrlo brzo, već 14. rujna, kada Lokomotiva gostuje u Gorici. Potom im dolazi Osijek, a onda 28. rujna Sammir će prvi put u karijeri zaigrati protiv svog Dinama...

Najčitaniji članci