Obavijesti

Sport

Komentari 21

Eugene: Nezaustavljiva Sandra osvojila miting Dijamantne lige

Eugene: Nezaustavljiva Sandra osvojila miting Dijamantne lige
1

Nakon Šangaja, hrvatska bacačica diska Sandra Perković imala je najbolji hitac i na drugom mitingu Dijamantne lige gdje je na rasporedu bila njena disciplina, u američkom Eugeneu

VIDEO

Najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković stigla je do nove pobjede u Dijamantnoj ligi nakon što je u noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu hicem od 68,57 metara iz pete serije slavila na mitingu u američkom Eugeneu.

No u petoj seriji je Perković pokazala od kakavog je materijala sazdana. Disk je poletio do 68,57 metara što je bio neuhvatljiv rezultat za konkurentice. Perković je u posljednjoj seriji bacila metar kraće, ali bi joj i to bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu s obzirom na to da je Nadine Müller jedina uspjela prebaciti 65 m (65,31 m).

Treće mjesto osvojila je Francuskinja Melina Robert-Michon. U Eugeneu nisu nastupile aktualna svjetska prvakinja, Kubanka Denia Caballero i Australka Dani Samuels koje su Sandri bile ozbiljnija konkurencija na prvom mitingu DL za bacačice diska u Šangaju.

Prvog dana natjecanja u Eugeneu na Prefontaine Classicu najbolje rezultate ostvarili su Britanac Mo Farah, koji je u utrci na 10.000 metara postavio najbolje svjetsko vrijeme u 2016. (26:53.71 minuta) te američki bacač kugle Joe Kovacs, koji je izveo tri najdalja ovogodišnja hica na otvorenom, a kugla mu je najdalje poletjela u posljednjem pokušaju (22,13 metara).

Drugog dana natjecanja najatraktivnije će biti sprinterske i utrke s visokim preponama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića