Obavijesti

Sport

Komentari 0

Euroliga: Marko Popović promašio tricu za pobjedu

Euroliga: Marko Popović promašio tricu za pobjedu
1

Košarkaši Žalgirisa su nakon Madrida pali u još jednoj dramatičnoj završnici gostujuće utakmice. Pobijedio ih je Olympiacos nakon produžetka

VIDEO

Žalgiris je vodio velikim dijelom utakmice u Pireju, ali su posljednjih nekoliko minuta regularnog dijela momčadi dočekale izjednačene.
Prvo je Damir Markota tricom donio Žalgirisu vodstvo 72-69, ali je već u sljedećem napadu izjednačio Greer. Posljednjih minutu i pol igrači obje momčadi su promašivali, a posljednji šut koji je završio na obruču je uputio Markota.
U dodatnih pet minuta Olympiacos je bio konstantno u blagoj prednosti, a kada je Popović napravio dodatnu osobnu na Greeru, a ovaj pogodio za 82-77 činilo se kako je kraj za Litave.
No, dvadeset sekundi prije kraja baš Popović tricom vraća Žalgiris na 82-84, a nakon toga je gostujući igrač Collins čak četiri puta imao priliku s linije slobodnih bacanja donijeti gostima prednost. No, pogodio je samo dva, a s druge strane je Woods oba puta pogodio.
Sa zvukom sirene je Marko Popović pokušao pogoditi tricu, ali nije bio precizan.
Unicaja je u Malagi pobijedila CSKA 72-67, tako što je cijelu utakmicu vodila. U određenim trenucima utakmice je bilo i petnaestak razlike za domaćina.
Davor Kus je za Unicaju postigao 7 poena uz štu za dva (1-1), za tri (1-3) i slobodna bacanja (2-2). Najbolji igrači kod Unicaje su bili Santiago sa 20 poena i šest skokova, te Haislip sa 11 poena.
Siena je dobila i treću utakmicu u ovom dijelu natjecanja, ovaj put su bili bolji od Panathinaikosa. Nezaustavljiv je bio Botsy Thornton sa 23 poena, dok su gotovo sve koševe za goste postigli Batiste (20), Diamantidis (17) i Jasikevičius (16).
Nikša Prkačin nije ulazio u igru, a Andrija Žižić je ubacio 6 poena (šut 3-3, slobodna bacanja 0-2), te je imao četiri skoka i četiri izgubljene lopte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu