Obavijesti

Sport

Komentari 2

Everton doveo trenera: Bivši engleski izbornik vodi Vlašića

Everton doveo trenera: Bivši engleski izbornik vodi Vlašića
1

Everton je potrošio više od 130 milijuna funti na pojačanja, ali to mu nije pomoglo i tek je na 17. mjestu u prvenstvu, dva boda iznad zone ispadanja

VIDEO

Sam Allardyce je novi trener Evertona, objavio je engleski klub.

Bivši engleski izbornik preuzima momčad koja je u listopadu otpustila Ronalda Koemana, a koju je od tada privremeno vodio David Unsworth. Unsworth će u srijedu navečer voditi još prvenstvenu utakmicu protiv West Hama.

Allardyce posljednjih šest mjeseci nije radio, otkako je napustio posao u  Crystal Palaceu, a uskočio je na klupu Evertona nakon što oni nisu uspjeli preoteti Marca Silvu Watfordu.

Everton je ljetos potrošio više od 130 milijuna funti na pojačanja, a jedan od njih je i Nikola Vlašić kojeg je doveo Koeman i odmah mu ukazao povjerenje. Međutim, promjenom na klupi, nastradao je i Vlašić koji je jedno vrijeme bio čak prebačen i u drugu momčad.

Promjena trenera će svakako razveseliti i njega, ali i sve navijače kluba koji je na 17. mjestu u Premier ligi, samo dva boda iznad zone ispadanja.

Big Sam je ikona Premier lige i samo četiri trenera u povijesti imaju više utakmica u engleskom prvenstvu od njega (Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger, Harry Redknapp i David Moyes). Među više od deset klubova koje je vodio u karijeri je i West Ham gdje je 2015. godine dobio otkaz zbog Slavena Bilića. 2016. godine je bio na čelu engleske reprezentacije, ali je momčad vodio u samo jednoj utakmici i na klupi je ostao tek 67 dana, sve zbog skandala oko korupcije i sklonosti uzimanju provizija. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu